Δεν θα βρείτε ούτε «λαγούς»! Οι πολίτες του Ωρωπού έχουν και μνήμη και κρίση!

“Ο Εκδότης της Μάχιμης αλήθειας” κύριοι λασποεπικοινωνιολόγοι, ΔΕΝ ψάχνει να βρει λόγους και αιτίες να καταγγείλει και να υποβαθμίσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Αυτό αφήνει να το κάνουν, μόνο οι ΠΡΑΞΕΙΣ του καθενός που εκπροσωπεί τις ελπίδες ενός ολόκληρου τόπου! Άδικος λοιπόν είναι ο κόπος που κάνετε ΕΣΕΙΣ! Δηλαδή να ανατρέψετε την πραγματικότητα η οποία είναι ΜΙΑ. Έχει ήδη δρομολογηθεί η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του κόσμου του Ωρωπού, ο οποίος ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ στην επί 5ετή υποβάθμιση ολόκληρης της περιοχής, η οποία υπονομεύει το μέλλον του και κυρίως αυτό των παιδιών του!

Συμφωνούμε όμως μαζί σας, ότι οι όποιοι αναγνώστες μας -κατ’ εσάς ανύπαρκτοι- και πολίτες… ΕΧΟΥΝ μνήμη και κρίση. Εμάς λοιπόν θα μας κρίνουν για ό,τι γράφουμε ΠΑΝΤΑ με υπαρκτά στοιχεία-αποδείξεις και ΟΧΙ με κοπανιστές αερολογίες όπως οι ΔΙΚΕΣ σας και τους “εργοδότες” σας για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ 5ετία ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ πραγματικού ΕΡΓΟΥ! Μια 5ετία απευθείας αναθέσεων σε ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ και κατασπατάλησης δημοτικού χρήματος, εξυπηρετώντας συμφέροντα διαφόρων ειδών!

ΕΣΕΙΣ προσπαθείτε εναγωνίως, για προφανείς λόγους, ΧΩΡΙΣ βέβαια να το ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ, να δημιουργείτε ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, πολιτική συσκότιση και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! Και επειδή και γι’ αυτό ακόμη είστε… ΑΝΙΚΑΝΟΙ, μέσα στα πάμπολλα ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ που γράφετε, γράφετε σήμερα ότι σας προκαλεί “κατάπληξη”, αλλά και σας “δημιουργεί πάρα πολλές απορίες” που οι προεκλογικές διεργασίες “συντελούνται στον χώρο της Αντιπολίτευσης” και όχι στο χώρο της δημοτικής αρχής!!! ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ!!! Το γνωρίζετε, όπως το γνωρίζει και ο τελευταίος δημότης του Ωρωπού! Πραγματικά είστε… «ΦΕΥΓΑΤΟΙ»!!!

Καλά τόσο λαθραίοι στον πολιτικό λόγο είστε, ή τόσο πολύ έχετε ανέβει στο “καλάμι” που σας δώρισαν οι εργοδότες σας, που ΘΕΛΕΤΕ μπροστά στο φαινόμενο της ειδικότητάς σας, δηλαδή, της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ των πολιτών και της ΚΑΤΑΛΑΣΠΩΣΗΣ των πολιτικών σας αντιπάλων… τα “αφεντικά” σας… να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ διεκδικητή του δήμου;;; Σας ΒΟΛΕΥΕΙ αυτό;;; Φυσικά και σας βολεύει! Έχετε καταλάβει πλέον ότι για μια δεύτερη θητεία του “Πρώτα ο… δημότης”, ΜΟΝΟ αυτό είναι η σωτηρία σας! Και για τα αφεντικά σας και για ΕΣΑΣ!!!

Και το χειρότερο για ΟΛΗ την “παρέα” σας είναι… ότι αυτό που όχι απλά φοβάστε, αλλά ΤΡΕΜΕΤΕ και φαίνεται πεντακάθαρα μέσα από τα γραπτά σας, η “Δυναμική Πολιτεία” με τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ, ο “χάλκινος” όπως τον αποκαλείτε θέλοντας να τον υποτιμήσετε, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ με τους συνεργάτες του που τον προσεχή Μάϊο θα σας “σηκώσει” από τις καρέκλες της ΑΛΑΖΟΝΙΚΗΣ εξουσίας σας! Το έχετε καταλάβει πολύ καλά αυτό και ΨΑΧΝΕΤΕ για “λαγούς” μήπως και σας σώσουν! Και αυτούς όμως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ, γιατί οι πολίτες του Ωρωπού ΕΧΟΥΝ και μνήμη και κρίση!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

(Με δικαίωμα υπογραφής και όχι… «φευγάτος»)

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.