ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ: Να γιατί δεν ψήφισε τις παιδικές χαρές η αντιπολίτευση του ελέγχου! ΠΩΣ θα το ψήφιζε;

Ένα από τα τρία έργα που αναφέρει ο δήμαρχος στην συνέντευξή του σε τοπικό site, τα οποία δεν ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ελέγχουν τις πράξεις του (μεταξύ αυτών και οι ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, για τους οποίους ζήτησε την διαγραφή τους από την οικονομική επιτροπή), ήταν και η κατασκευή 14 παιδικών χαρών. Το έργο αυτό σύμφωνα με το δήμαρχο θα γίνει με ανοιχτό διαγωνισμό που ήδη… έχει ξεκινήσει!

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο διαγωνισμός αυτός έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και υπάρχει ΑΝΑΔΟΧΟΣ, ο οποίος είναι η μία από τις δύο εταιρείες που παίρνουν τις περισσότερες απευθείας αναθέσεις στο δήμο! ΠΑΡΑΚΑΤΩ οι σχετικές αποφάσεις στις οποίες αναγράφεται και ο ανάδοχος):

 

Ας πάμε τώρα τον χρόνο λίγο πίσω και ας δούμε γιατί ο “διαγωνισμός” αυτός δεν είχε την αποδοχή της αντιπολίτευσης του ελέγχου.

Σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 26-10-2017, ο Γιώργος Γιασημάκης και ο Άγγελος Χατζηιωάννου αποκάλυψαν ότι ο διαγωνισμός έγινε με διακήρυξη που έχει γίνει κατά κύριο λόγο copy paste (κοπή – αντιγραφή) από ενημερωτικό site γνωστής εταιρείας και φυσικά με τα στοιχεία που ανέφερε η εταιρεία και είναι γνωστό πως τον κέρδισε η ίδια εταιρεία (600.000 ευρώ) που παίρνει και τις περισσότερες απευθείας αναθέσεις του δήμου.

Ο Άγγελος Χατζηιωάννου μίλησε τότε για κατάντια και ο Γιώργος Γιασημάκης για χάσιμο εμπιστοσύνης σε ό,τι συντάσει η δημοτική αρχή! Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη διακήρυξη του δήμου και ένα απόσπασμα από την εταιρεία που έγινε η αντιγραφή! Είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος, ότι το κάθε είδος που ζητά η διακήρυξη του δήμου, είναι ακριβώς το είδος που διαθέτει η εταιρεία και έχει προστεθεί στη διακήρυξη του δήμου η λέξη “ΠΡΕΠΕΙ”!!!

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Να αναφέρουμε τέλος, ότι το έργο αυτό αντιμετωπίζει την άρνηση του επιτρόπου, ο οποίος δεν τους επιτρέπει να υπογράψουν την σύμβαση για το έργο και ο δήμος πήρε απόφαση για αίτηση ανάκλησης ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αναμένει την απόφαση. (6_απόφ.284-2018 Δημάρχου-1)

 

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.