Ο δήμαρχος συνεντευξιάζεται και… εκτίθεται!

Ίσως δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως! Προαναγγελθείσα συνέντευξη του δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, κατά την οποία -όπως δήλωσαν- έδωσε απαντήσεις σε όλους και για όλα με αφορμή το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και της έντασης που προκλήθηκε από μέρος της αντιπολίτευσης -αυτό του ελέγχου και όχι της “σιωπής”-… παρουσιάζεται με… ΔΟΣΕΙΣ!!!

Είδαμε λοιπόν την πρώτη δόση! Είδαμε σε αυτήν ένα δήμαρχο σε μονόλογο να διαβάζει αυτά που λέει! Να διαβάζει… «τι δεν ψήφισε η αντιπολίτευση» του ελέγχου! Και ανέφερε ότι την αντιπολίτευση «δεν την ενδιαφέρει ο τρόπος της εκτέλεσης των έργων. Την ενδιαφέρει να μην γίνουν τα έργα».

Ο Γιώργος Γιασημάκης όμως του έχει δώσει ήδη την απάντηση και ενημέρωσε τους δημότες του Ωρωπού, αλλά είναι κανόνας της παραπληροφόρησης, να μην ακούει κάποιος ό,τι δεν τον συμφέρει: «Έχουμε ψηφίσει όλες τις μελέτες που δίνονται με ανοιχτό διαγωνισμό. Έχουμε καταψηφίσει τα πάντα που αφορούν απευθείας αναθέσεις και τον τρόπο που πάτε τώρα να τα δώσετε»!

Ο δήμαρχος έκανε αναφορά σε τρία έργα -τα έχει κάνει σημαία του- στα οποία όπως λέει… δεν ψήφισε η αντιπολίτευση του ελέγχου:

Α) Τον παραλιακό πεζόδρομο

Β) Την οδοποιϊα 2.000.000 ευρώ που θα γίνει σε όλες τις κοινότητες πλην Καλάμου, Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου

Γ) Την κατασκευή 14 παιδικών χαρών

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι όλα αυτά τα έργα… θα γίνουν με ανοιχτό διαγωνισμό!

Και τα τρία αυτά έργα όμως που αναφέρει ο δήμαρχος -και εκτίθεται-, έχουν τη δική τους… «ιστορία», την οποία θα παρουσιάσουμε μία – μία σε επόμενη ανάρτησή μας. Κρατάμε μόνο τα όσα είπε ο κ. Ρούσσης για τα έργα αυτά!

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.