Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθεια να σώσουν ό,τι… ΔΕΝ σώνεται πια!

ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθεια μέσω ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ και ΛΑΣΠΗΣ κάνει η λασποομάδα της δημοτικής αρχής, να αντιστρέψει την εικόνα ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ της διοίκησης του δήμου, που αποκαλύπτει εδώ και καιρό ο Γιώργος Γιασημάκης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που το… τολμούν (γιατί περί τόλμης πρόκειται όταν απέναντί σου έχεις ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ υβριστές λασπολόγους), με αποκορύφωμα τα μηδενικά έργα πυροπροστασίας σε όλο το δήμο μετά την περσινή καταστροφή στον Κάλαμο και την, με παραπλανητικό τρόπο, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 1,5 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης σε περιοχή χιλιόμετρα μακριά της καταστροφής, που ήταν να γίνουν με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Τι νομίζει ότι θα πετύχει για τους εντολείς της η «λασποομάδα» αυτή;;; Τα έργα των αφεντικών τους δεν φαίνονται;;; Οι δημότες του Καλάμου, του Ωρωπού, του Αυλώνα και των άλλων κοινοτήτων δεν βλέπουν την ΑΠΑΞΙΩΣΗ των τόπων τους, στους οποίους εδώ και τέσσερα χρόνια τους προσφέρονται μόνο… ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ και… ό,τι ελεηθούν από την «φίλη» Περιφέρεια;;;

Για όσα λένε και κυρίως για όσα γράφουν ΑΝΩΝΥΜΑ, υπάρχουν στοιχειοθετημένες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και όχι… «αμπελοφιλοσοφίες» η οποίες είναι το μόνο επικουρικό… «εργαλείο» τους!

Σε μια από αυτές τις «αμπελοφιλοσοφίες» έγραψαν με τίτλο «Ο Αστυνόμος »Μπέκας» των Αφιδνών», θέλοντας να απαξιώσουν τη καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Ράπτη και να τον λοιδωρήσουν συγχρόνως, πως ήταν ψέμα που είπε ότι απορριμματοφόρο του δήμου «πιάστηκε» από τον ίδιο να ξεφορτώνει την «πραμάτεια» του σε δασική περιοχή! Και γράφει ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ της δημοτικής αρχής:

«Μυθεύματα και εικασίες για άλλη μια φορά από τον ενορχηστρωτή της καμπάνιας ανάδειξης κάθε χώρου, που ασυνείδητοι συμπολίτες μας ανεξέλεγκτα, εναποθέτουν άχρηστα για αυτούς προϊόντα και υπολείμματα από τους κήπους τους», αλλά παραδέχονται πως παρουσιάζουν οι φωτογραφίες που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Ράπτης, «το απορριμματοφόρο της πρώην Κοινότητας Συκαμίνου, που χρησιμοποιείται τον τελευταίο χρόνο στην Δημοτική Ενότητα Αφιδνών, σε μια μάλλον δασώδη έκταση, ακινητοποιημένο»!!!

Οι ΑΣΤΕΙΟΙ αυτοί άνθρωποι, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ούτε τον ίδιο τον αντιδήμαρχο Αφιδνών Γιώργο Πούλο, ο οποίος, προς τιμή του, ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ότι το γεγονός που ανέφερε ο Σπύρος Ράπτης, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!! Επικαλέστηκε μόνο ότι η «πραμάτεια» ήταν κλαδιά!!!

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για τις μεθόδους παραπλάνησης που χρησιμοποιεί αυτή η δημοτική αρχή;;; Για άλλη μια φορά… πως ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ που δίνουν… ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ τους!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

(Διατηρώ το δικαίωμά μου να υπογράφω)

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.