«Κρας τεστ», όπως λέμε ΔΕΝ υπάρχει… φραγμός!

Το κρας τεστ (crash test) είναι μια τελική δοκιμή αντοχής ενός υλικού, η οποία προγραμματίζεται. Σε καμία περίπτωση λοιπόν, μια… απευκταία φυσική καταστροφή, η οποία μπορεί να σημαίνει και απώλειες ζωής, φυσικά ΔΕΝ προγραμματίζεται και ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί… κρας τεστ! Μόνο άρρωστα μυαλά μπορεί να το δουν έτσι! Μόνο όσοι θεωρούν τους συνανθρώπους τους… πειραματόζωα, όπως στα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Και αυτό όμως έγινε από την «ανώνυμη» επικοινωνιακή λασποομάδα της δημοτικής αρχής, στην πρεμούρα που έχει, το «μαύρο» της διοίκησης των εντολέων της να το κάνει «άσπρο»! Έτσι, ΔΕΝ διστάζει μπροστά σε καμία αγωνία και σε κανέναν φόβο των ανθρώπων του Καλάμου -που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ πριν ένα χρόνο από την φωτιά στην οποία χάθηκαν τόσες περιουσίες και ήταν θέμα τύχης που δεν χάθηκαν και ζωές- που την πρόσφατη φωτιά πάλι στον Κάλαμο, την ονομάζουν… «το πρώτο δυνατό crash test» και… «ελπίζουν να είναι και το τελευταίο»!!!

Και όλα αυτά για να πουν στους δημότες του Ωρωπού ότι οι εντολείς τους, η «ηγεσία» του δήμου, όλα τα κάνει καλά και άριστα!

Δεν θέλουμε να πάμε την σκέψη μας παρακάτω… Αξίζει όμως να σταθούμε σε ένα απόσπασμα από ένα σχόλιο της Καλαμιώτισσας Γενικής Γραμματέως του δήμου Μαρίας Δέδε, η οποία τα λέει ΟΛΑ, σημειώνοντας:

«Ο τόπος μου δεν έχει ανάγκη από «μικρούς», ανώνυμους να πουν την καλή κουβέντα. Δεν έχει ανάγκη από κανέναν Παρατηρητή να παραθέσει τα γεγονότα, γιατί έχει ανθρώπους που ενεργούν για το κοινό καλό. Ο τόπος μου δεν είναι crash test για κανέναν. Εσείς, οι σκοτεινοί ανώνυμοι, μπορείτε να ασχολείστε με αυτά που σας αξίζουν. Στον Κάλαμο αξίζει μόνο φως. Το σκοτάδι της ανωνυμίας σας, δεν μας αφορά».

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.