Όταν τα ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΑ παίρνουν ζωές και σκορπούν οδύνη!

Μια από τις αφύλαχτες -δημοτικής ευθύνης- πυριδιταποθήκη μέσα στα όρια του δήμου!

Μεγαλώνει η οδύνη κάθε τόσο που μεγαλώνει και ο αριθμός των ανθρώπων που βρήκαν έναν τόσο τραγικό και εντελώς άδικο θάνατο. Και πάνω στην οδύνη αυτή, δυστυχώς, ο δήμαρχος Μαραθώνα δηλώνει πως «η καταστροφή ήταν αναπόφευκτη…» γιατί «όλα έγιναν πολύ γρήγορα…»!!! Η περιφερειάρχης Αττικής επίσης δηλώνει ότι… «προχωρούμε με σοβαρή δράση και πρωτοβουλίες… και αίσθημα ευθύνης»!!! ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΑ!

Όπως είχαμε γράψει στις 17 Αυγούστου 2017, μετά την καταστροφή του Καλάμου, «ποτέ κανείς πραγματικά ένοχος δεν θα είναι μέσα στους κατηγορούμενους…» http://www.maximipoli.gr/?p=23648, γιατί ποτέ δεν θα είναι κατηγορούμενη η παντελής απουσία της πρόβλεψης, του σχεδιασμού, των μέτρων πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Οι υπεύθυνοι δηλαδή που όλα αυτά τα μέτρα τα έχουν κάνει ημίμετρα! Ποτέ δεν θα είναι κατηγορούμενοι όσοι αρμόδιοι… τις όποιες επιχορηγήσεις, από όπου και αν προέρχονται για να μην υπάρξουν καταστροφές και ιδίως ανθρώπινες απώλειες, τις πάνε ανεξέλεγκτα παντού αλλού, εκτός από τον επίσημο προορισμό τους.

Σε άλλη ανάρτησή μας στις 22 Αυγούστου 2017, μετά από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γράφαμε ότι: «Όπου υπάρχουν αποκαϊδια… υπάρχει και δημοτική «φωτιά»!»

http://www.maximipoli.gr/?p=23682

ΕΔΩ, για μια «εικόνα» των όσων αναφέρουμε παραπάνω, διαβάστε σημερινή επιστολή της Ιπποκρατείου Πολιτείας προς την κα περιφερειάρχη και το δήμαρχο Ωρωπού: https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com/2018/07/blog-post_25.html

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.