Όταν προδίδονται από τα βλακώδη και αποκαλυπτικά της κοροϊδίας προς τους δημότες, επιχειρήματά τους!

Μπορεί να πιστέψει κάποιος… τον ψεύτη βοσκό, όταν στο κοπάδι του έπεσαν πραγματικοί λύκοι;;; Όχι βέβαια! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την σημερινή δημοτική αρχή, που κάθε προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τους δημότες του Ωρωπού… προδίδεται από τα βλακώδη και αποκαλυπτικά της κοροϊδίας της επιχειρήματα που χρησιμοποιεί! Και είναι δε σε τόση απόγνωση βλέποντας το τέλος της διαδρομής της, που έχει χάσει ακόμη και το ελάχιστο ανήθικο πολιτικό της κέρδος… από την λάσπη που σωρηδόν εκτοξεύει!

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ:

Γράφουν οι άνθρωποι της επικοινωνίας της δημοτικής αρχής, απαντώντας σε ερώτημά μας, γιατί ο δήμαρχος έδωσε το μηχάνημα υπερήχων των ιατρείων Σκάλας στο Κ.Υ. Καπανδριτίου, αντί, αφού για όλα είναι ικανός, δεν έφερνε γιατρό ακτινολόγο να το χειρίζεται: “Δεν υπάρχει Ειδικότητα Ακτινολόγου στο Τοπικό Ιατρείο στον Ωρωπό. Δεν προβλέπεται στην σύσταση της δομής, και σε κανένα Τοπικό Ιατρείο στην Ελλάδα, να σε πληροφορήσουμε εμείς γιατί είναι και άσχετος. μπορείτε να μας εξηγήσετε την ευλογη απορια του Δημαρχου, στο έγγραφο που παρουσιάζεται και τον μέμφεστε με στόμφο;”!

Εμείς, όπως πολύ καθαρά φαίνεται από το έγγραφο του δημάρχου προς το υπουργείο, σταθήκαμε στα όσα αναφέρει ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος ρωτά το υπουργείο ΑΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ στην Τοπική Μονάδα Υγείας Ωρωπού. Επίσης λέει ότι “μόλις στελεχωθεί η μονάδα… το μηχάνημα θα επιστραφεί”!

ΠΟΙΟΣ λοιπόν είναι ο «ΑΣΧΕΤΟΣ» που δεν γνωρίζει ότι θέση ακτινολόγου ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ στην σύσταση της δομής και σε κανένα Τοπικό Ιατρείο στην Ελλάδα;;;

Την απάντηση-ενημέρωση αυτή λοιπόν, θα έπρεπε να την δώσουν στο ΙΔΙΟ το δήμαρχο και να ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τους δημότες, όταν μάλιστα… μιλάει ο δήμαρχος και για… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του μηχανήματος μόλις πληρωθεί η θέση!!!!

ΙΔΟΥ το ΕΓΓΡΑΦΟ του δημάρχου προς το υπουργείο:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.