Προκαλεί και… ομολογεί!

Όταν έχεις στα χέρια σου την τύχη ενός τόπου, δεν μπορείς, με οποιονδήποτε τρόπο, να προκαλείς την κοινωνία του! Και αυτό, η σημερινή δημοτική αρχή, το κάνει με μία απίστευτη σιγουριά στους σχεδιασμούς της, με μια παροιμιώδη αλαζονεία στις πράξεις της και μάλιστα, διά της έμμισθης επικοινωνίας της. το ΟΜΟΛΟΓΕΙ! Είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποί της πιστεύουν, ότι με τα πομπώδη λόγια των γραπτών τους, θα σκεπάσει ακόμη και τα ίχνη μιας διοίκησης, που έχει σήμα κατατεθέν της… την απαξίωση των πάντων διά του “συστήματος παραπληροφόρησης και παραπλάνησης που διαθέτει!

Το “σύστημα” αυτό λοιπόν, ενημερώνει τους δημότες του Ωρωπού ότι:

Α) Για τον «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΑΡΥΚΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ», έγινε “μελέτη που εκπονήθηκε και θεωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ωρωπού, κατόπιν δωρεάς και άριστης συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού κ.Παναγόπουλο Γιώργο”.

Και ρωτάμε: Αφού εκπονήθηκε και θεωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου… ποια η δωρεά του κ. Παναγόπουλου;;; Μήπως η μελέτη εκπονήθηκε ΔΩΡΕΑΝ από τον κύριο Γιώργο Παναγόπουλο και προσπαθούν να μην το πουν ευθέως και για ποιους λόγους;;;

Β) Ίσως είναι πολύ… “προχωρημένο” για τους δημότες του Ωρωπού να μαθαίνουν ότι… “από την ημέρα των εγκαινίων, και ειδικά μετά την ημέρα της παράδοσης του κτιρίου στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ του ΠΕΔΥ, ουδεμία υποχρέωση έχει” ο δήμαρχος για την εύρυθμη λειτουργία των ιατρείων!!! Κατά τα άλλα όμως, οι έμμισθοι επικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής, κάνουν την… εξωφρενική ερώτηση: “ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ….Ή ΟΧΙ;;;… Εάν δεν μπορείτε… παρακαλέστε τον Δήμαρχο να το αναλάβει εξ’ολοκλήρου”!!!

Και αφού ο δήμαρχος κύριοι μπορεί να το αναλάβει… ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ… γιατί αντί να φέρει γιατρό ακτινολόγο στα ιατρεία της Σκάλας για να λειτουργεί το υπερσύγχρονο μηχάνημα υπερήχων, δωρεά του κ. Μαρτίνου, το έδωσε στο Κ.Υ.Καπανδριτίου;;; Με την… δυνατότητα που διαθέτει (εξ’ ολοκλήρου), έπρεπε να φέρει ακτινολόγο στην Σκάλα και στο Καπανδρίτι σύχρονο μηχάνημα υπερήχων!

Γ) Η “επικοινωνία” του δήμου, για την χωματερή που καταγράψαμε σε δημοσίευμά μας στο Καπανδρίτι, κοντά στην λίμνη Μαραθώνα, ομολογεί ότι… “η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε να αδειάσει περίπου τρία απορριμματοφόρα στον χώρο που έχει για να συλλέγει κλαδιά και χόρτα από τα σπίτια συνδημοτών μας στο Καπανδρίτι, μέχρι την οριστική απομάκρυνση και εναπόθεση τους στο ΧΥΤΑ….”!!! Και συμπληρώνουν: “ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, προτίμησαν και επέλεξαν να καθαρίσουν τα χωριά και να είναι καθαροί οι κάδοι και οι γειτονιές, με τίμημα την δημιουργία ενός ελεγχόμενου χώρου προσωρινής εναπόθεσης των οικιακών απορριμμάτων”!!!

Υπάρχει ποιο… κατατοπιστική και προκλητική ΟΜΟΛΟΓΙΑ… για το πως ξεφυτρώνουν οι χωματερές σε ολόκληρο το δήμο;;;

Κλείνει χρόνια αυτή η χωματερή στον Άγιο Γεώργιο, πάνω στη δεξαμενή…

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.