Απαντήστε «κύριοι» πρώτα στον Νώντα Δημητρίου..!

Ασφαλώς «κύριοι» ΑΝΩΝΥΜΟΙ-«ΕΠΩΝΥΜΟΙ» έμμισθοι λασποεπικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής, υπάρχουν «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ»! Αλίμονο αν οι επιλογές των κοινωνικών και ηθικών αξιών δεν ήταν οι δικές μας επιλογές! Εσείς, αν και εξουσία του τόπου, μένετε στη λάσπη σας και στο… «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη»! Πρώτη, γιατί θέλετε με… παραπλανητικές φωτογραφίες να υποσκελίσετε το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο σας, όχι μόνο στον Αυλώνα, αλλά και σε ολόκληρο το δήμο!

Γι’ αυτό και δεν μπορέσατε να απαντήσετε στον Νώντα Δημητρίου, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο… ΓΙΑΤΙ ακυρώσατε τα πολιτιστικά δρώμενα στον Αυλώνα! Δεν μπορέσατε να απαντήσετε επίσης… πόση ήταν η επιχορήγησή σας στην κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Αυλώνα «Το ΝΤΙΒΑΝΙ», όταν έχετε δώσει ακόμη και 40 ευρώ κατ’ άτομο από τα δημοτικά χρήματα για τραπεζώματα…

Από απευθείας ανάθεση του δημάρχου…

Και όταν ο Νώντας Δημητρίου, που έχει το θάρρος να λέει τις αλήθειες, μιλάει για «υποτακτικούς», σας βολεύει αντί για απαντήσεων στα ερωτήματά του, να του πετάτε τη λάσπη σας ότι υποτακτικούς χαρακτηρίζει τους πατριώτες του! ΛΑΣΠΗ… ΛΑΣΠΗ… ΛΑΣΠΗ! Είναι κανόνας όμως, εξουσίες όπως η δική σας «κύριοι» ΑΝΩΝΥΜΟΙ-«ΕΠΩΝΥΜΟΙ» έμμισθοι λασποεπικοινωνιολόγοι, να δημιουργούν κάθε είδους υποτακτικούς χωρίς συστάσεις καταγωγής! Είναι παγκόσμιο φαινόμενο!

Εμείς ναι, κυνηγάμε τα σκουπίδια και τις λακούβες, γιατί αναζητάμε την ποιότητα στη ζωή μας και όχι να γίνουμε χειροκροτητές στα «πανηγυράκια» σας, με τα οποία εναγωνίως προσπαθείτε να καλύψετε την αδυναμία σας να προσφέρετε στον τόπο! Όσον αφορά για τον Πολιτισμό, είναι έργο που το κάνουν άνθρωποι από αγάπη και μεράκι να κρατήσουν ζωντανές τις παραδόσεις που ορίζουν και επιβεβαιώνουν ιστορικές αλήθειες. Το έργο αυτών των ανθρώπων, εσείς το έχετε περάσει σε επίπεδο πολιτικής εκμετάλλευσης! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ στον Νώντα Δημητρίου, σε σχέση με τον Αυλώνα!!!

Υ.Γ.: Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ-«ΕΠΩΝΥΜΟΙ» έμμισθοι λασποεπικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής, την ίδια στιγμή που γράφουν για μια εικόνα που είναι χίλιες λέξεις (το δήμο να ΠΝΙΓΕΤΑΙ από αδιαφάνεια, αλαζονεία, εργομάβους) ότι πλήττει τον τόπο, την ίδια στιγμή την επιβεβαιώνουν όταν τους ξεφεύγει η αλήθεια και παραδέχονται ότι… “ο δρόμος της υλοποίησης των όσων έχουν γράψει, έχει ανοίξει και πολύ σύντομα όλα όσα έχουν προαναγγείλει μπαίνουν στον δρόμο της υλοποίησης”! Δηλαδή στη διάρκεια του… 5ου χρόνου..! Του τελευταίου της 5ετούς θητείας τους! Κατά τη διάρκεια του ερχόμενου προεκλογικού τους χρόνου!!! Παραδέχοντα δηλαδή ότι για 4 χρόνια… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!

Συγχαρητήρια!!!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.