ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: «Η ποιότητα ζωής ευθύνη των… δημοτών»!

“Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ…” περιμένει να δει πότε η ανώνυμη έμμισθη επικοινωνιακή λασποομάδα της δημοτικής αρχής, δεν θα προσφέρει στους δημότες του Ωρωπού μόνο… ΠΑΤΑΤΕΣ! Είναι όμως τόσο κουτοί αυτοί που την απαρτίζουν… που μάλλον αυτό δεν θα συμβεί ποτέ!

Τους ενόχλησε λοιπόν τόσο πολύ που γράψαμε προχθές (29-5-2018) ότι…. «χθες 28 Μαΐου του Αγίου Πνεύματος με τέτοιες άθλιες εικόνες στον Κάμπο Ωρωπού! Εικόνες που θυμίζουν έντονα… απερχόμενες δημοτικές αρχές!», παρουσιάζοντας και φωτογραφικό υλικό, που μέσα στον πανικό τους δημοσίευσαν χθες το βράδυ φωτογραφίες καθαρισμένου χώρου… που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!!! Για ακόμη μια φορά παραπλανούν τους δημότες του Ωρωπού και ΔΕΝ ντρέπονται!

Αυτή είναι μία εικόνα που δημοσιεύσαμε…

… και αυτή μία άλλη.

Σήμερα το πρωί οι εικόνες που δημοσιεύσαμε και υποτίθεται… καθαρίστηκαν… ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ στη θέση τους, να αποδεικνύουν τι ακριβώς συμβαίνει όταν απέρχεται μια δημοτική αρχή!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

Τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν, τις συνοδεύουν μάλιστα από ένα ΚΩΜΙΚΟ κείμενο, που δείχνει πόσο ΛΙΓΟΙ είναι… σε βαθμό να τους προσάψει κάποιος το… ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!

Παρουσιάζουμε για του λόγου το αληθές, μερικά αποσπάσματα από το κείμενο αυτό:

Α) “Όπως δείχνουμε στις φωτογραφίες, που είναι ακριβώς το ίδιο σημείο, ήταν προγραμματισμένο να καθαριστεί σήμερα το πρωί. Ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα συσσωρεύονταν όλα αυτά τα σκουπίδια, μετά από τριήμερο. Άλλωστε έτσι τηρείται και ο προγραμματισμός της υπηρεσίας. Κάνεις, μα κανείς δεν υποχρέωσε με οποιαδήποτε ανάρτηση του, να καθαριστεί το εν λόγο σημείο. Έτσι για να μην νομίζει πως τον παίρνουν και στα σοβαρά!!!”.

Κοροϊδία… Αλαζονεία… Ασχετοσύνη… ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!! Γιατί, ό,τι και να πει κανείς, θα πέσει μέσα! Θα ήθελα να ήξερα, αυτή την συνοικιακή χωματερή τώρα που τους την ξανά εντοπίσαμε και ζει και βασιλεύει… δεν θα την καθαρίσουν;;; Να δούμε αν οι λασπολόγοι σύμβουλοι του δημάρχου… γνωρίζουν την έννοια του… σοβαρού!

Β) “Θα μπορούσε όμως αφού παρουσίασε αυτές τις θλιβερές εικόνες, προκειμένου να «επιπλήξει και να ατιμώσει» την Δημοτική Αρχή και τους εργαζόμενους καθαριότητας, να κάνει και μια σύσταση στον κόσμο, και σε όσους τον διαβάζουν, προκειμένου να εναρμονιστούν με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου”.

Να παρατηρήσουμε ότι οι δημοτικοί επικοινωνιολόγοι της λάσπης, δεν γνωρίζουν ούτε τι σημαίνει “ατίμωση”! Καλά… πως πληρώνονται;;; Δεν μας ενδιαφέρει. Να τους σημειώσουμε όμως ότι οι μόνοι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία ευθύνη για τις άθλιες αυτές εικόνες, είναι οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ του δήμου, οι οποίοι συν τοις άλλοις, με τον φόβο να χάσουν τη δουλειά τους από δημοτικές αποφάσεις σαν αυτή του εργολάβου… έχουν επωμισθεί με εντολές της δημοτικής αρχής και εργασίες που ΔΕΝ είναι στην αρμοδιότητά τους, αλλά του εργολάβου!

Γ) “Είναι κοινή υποχρέωσή μας και απαιτεί προσπάθεια από κοινού. Το περιβάλλον δεν σταματά στις μάντρες των σπιτιών μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους, τους χώρους διέλευσης προς το σπίτι μας, κάθε γωνιά του τόπου που αγαπάμε και επιλέξαμε να φτιάξουμε τα σπίτια μας.
Μονοί μας θα καθορίσουμε την ποιότητα ζωής που θέλουμε στον Δήμο μας, και θα εναρμονιστούμε με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δυνατότητες της διοίκησης…”.

Οι ΑΣΤΕΙΟΙ άνθρωποι αυτοί, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν από τους δημότες του Ωρωπού να πάρουν σκούπα και φαράσι και να καθαρίζουν το δήμο!!! Γι’ αυτούς η “ποιότητα ζωής” που την χρεώνουν στους πολίτες… ΔΕΝ είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής, η οποία παρ’ όλα τα εκατομμύρια που δίνει στον εργολάβο, παρ’ όλες τις κορώνες που έβγαλε για να τον εμπεδώσει στο μυαλό των δημοτών… ΑΠΕΧΕΙ από οποιαδήποτε ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!

Το συγκεκριμένο κείμενο-απάντηση, είναι γεμάτο από τέτοια άθλια νοήματα (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε άλλα, όπως για παράδειγμα ότι οι δημοτες οφείλουν να εναρμονίζονται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δυνατότητες της διοίκησης), απόρροια από μια δημοτική αρχή που δεν σέβεται ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ! Μια δημοτική αρχή που οι δημοτικές πράξεις της και οι έμμισθοι λασπολόγοι της… την κάνουν ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ!

Ο χώρος που δημοσίευσαν! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.