Όσο… «επικοινωνούν» τόσο… αποκαλύπτονται!

Με το έργο αυτό των… «οδοντογλυφίδων» θα… συγκρατηθούν τα νερά για να μην πνιγεί ο Κάλαμος…

Σύμφωνα πάντα με τον λασπο-“επικοινωνιολόγο” της δημοτικής αρχής, “έργα να γίνονται στην περιοχή μας, και ας είναι από οποιαδήποτε υπηρεσία ή αρχή” και όπως μας λέει, “την πατρότητα του κάθε έργου έχει δικαίωμα να την σφετεριστεί ο καθένας…”, χάνοντας ως συνήθως τα νοήματα και αποκαλύπτοντας με περισσή αφέλεια το τι ακριβώς συμβαίνει με τη δημοτική δράση των εντολέων του!!!

Επανέρχεται τώρα ο λασπο-“επικοινωνιολόγος” και συμπληρώνει: “Η Παρούσα δημοτική αρχή δημιούργησε τις προϋποθέσεις, κόπιασε, έτρεξε, ανάλωσε εκατοντάδες ώρες σε συσκέψεις επαφές συναντήσεις….”, υποτίθεται… για να κάνουν ΑΛΛΟΙ έργο στον τόπο αυτό που ΔΕΝ μπορεί να κάνει η ΙΔΙΑ! Δηλαδή την επέλεξαν οι δημότες του Ωρωπού για να κάθεται σε μια γωνία ή να τρέχει στα κυβερνητικά γραφεία και… να απλώνει το χέρι, αφήνοντας την τύχη του δήμου έρμαιο σε ξένα συμφέροντα! Χωρίς δικό της όραμα, χωρίς δικές της προπτικές, χωρίς δικό της σχεδιασμό ανάπτυξης!
Συνεχίζοντας, παραδέχεται την Περιφέρεια ως “άμεσο συνεργάτη” της δημοτικής αρχής και τους ανθρώπους της που υποτίθεται “σκύβουν στα προβλήματα των δημοτών” και που, ως παράδειγμα, αναφέρει ότι “με άμεσες και πρωτοφανείς διαδικασίες για τα διοικητικά δεδομένα, έδωσαν λύσεις ακαριαίες στους πυρόπληκτους του Δήμου μας”!

Ας αφήσουμε όμως λίγο στην άκρη τις καταστροφικές αποφάσεις των «άμεσων συνεργατών», όπως διόδια και ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι και ας πάμε στις… «ακαριαίες λύσεις» για τους πυρόπληκτους του Καλάμου, με την αποδοχή από τη δημοτική αρχή στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του ευτελούς ποσού των 25.000 ευρώ, για κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών και αντικατάσταση οικοσκευής λόγω φυσικών καταστροφών, για ΟΛΟΥΣ τους πυρόπληκτους του Καλάμου! Ποιος να πρωτοπάρει από τα λεφτά αυτά και ποιες ανάγκες να πρωτοκαλύψει! Είναι όμως ένα σαφέστατο δείγμα για… τις “πρωτοφανείς διαδικασίες” που επικαλείται η δημοτική αρχή!

Για τα… “ψίχουλα” αυτά, τοποθετήθηκε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Νώντας Δημητρίου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “μας έδωσαν 25 χιλιάρικά και είμαστε μια χαρά… τα καλύψαμε όλα … βγήκαμε λάδι όλοι”!!!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.