ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Έργα ΑΓΝΩΣΤΩΝ με… «δωράκια» εκατέρωθεν!

Τώρα μάλιστα! Να λέμε ποια είναι τα έργα της σημερινής δημοτικής αρχής! Είναι ΕΡΓΑ που… ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! Το ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ σήμερα -και πολύ καλά κάνει- η επικοινωνιακή ομάδα της και το εξηγεί, χωρίς να είναι προφήτης, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Νώντας Δημητρίου.

Λέει λοιπόν σήμερα η ανώνυμη λασπο-“επικοινωνία” της δημοτικής αρχής:

“Και όπως έχουμε ξαναπεί. Έργα να γίνονται στην περιοχή μας, και ας είναι από οποιαδήποτε υπηρεσία ή αρχή. Την πατρότητα του κάθε έργου έχει δικαίωμα να την σφετεριστεί ο καθένας. Το ότι υπάρχει η επιλεξιμότητα να κατασκευάζονται στην περιοχή μας είναι αποτέλεσμα κάποιων που παρενέβησαν, προσπάθησαν και κοπίασαν, και αυτό αφορά τους ίδιους”.

Η παραδοχή αυτή δικαιώνει βεβαίως και την εκφρασμένη παντοιοτρόπως πολιτική της δημοτικής αρχής να ΜΗΝ συνεργάζεται με όσους από την αντιπολίτευση επιζητούν τον έλεγχο των πράξεών της! Με άρνηση, με αδιαφάνεια και αλαζονεία! ΓΙΑΤΙ λοιπόν να συζητά και να δίνει στοιχεία για έργα που κάνουν άλλοι;;;

Τη δημοτική λασπο-“επικοινωνία” όμως την είχε προλάβει μια μέρα πριν (χθες), ο δημοτικός σύμβουλος Νώντας Δημητρίου ο οποίος δήλωσε τον θαυμασμό του για τις σχέσεις της δημοτικής αρχής με την περιφέρεια και την κυβέρνηση… για το πολιτικό καλό όλων τους, με “δωράκια” εκατέρωθεν, ταφόπλακα για τον τόπο (διόδια, ΧΥΤΥ κ.λ.π.)!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ τον κ. Δημητρίου:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.