ΑΠΑΤΗ χωρίς… ΝΤΡΟΠΗ!!!

Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό, αν υπάρχουν άνθρωποι σε αυτήν τη δημοτική αρχή που να απεχθάνονται την… ΑΠΑΤΗ! Υπάρχουν; Και αν υπάρχουν για πιο λόγο ανέχονται τους έμμισθους ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ της Αρχής που υπηρετούν… να τους ΕΚΘΕΤΟΥΝ τόσο πολύ;;; Τους έχουν πείσει ότι με την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, με την ΑΠΑΤΗ και τη ΛΑΣΠΗ θα ξανακερδίσουν τις θέσεις τους; Αυτό νομίζουν; ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!!! Με την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των δημοτών του Ωρωπού που εναγωνίως προσπαθούν οι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ τους, ΔΕΝ καταφέρνουν ΤΙΠΟΤΑ, γιατί εκτός των άλλων… στερούνται και μυαλού!

Δημοσίευσαν ένα νέο ΕΜΕΤΙΚΟ κείμενο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις και σε αυτό γράφουν:

“Με πόνο καρδιάς και τεράστια ομολογουμένως δυσκολία, είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτήσουμε κείμενο του »επαγγελματία» δημοσιογράφου του τόπου μας από τότε που τα έβλεπε, με άλλο μάτι, και σήμερα μας δικαιώνει απόλυτα…”!

Το μόνο όμως που δικαιώνει… είναι τον ΠΑΝΙΚΟ τους για να φανούν αξιόπιστοι στον λάθρο λόγο τους και στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους!

Το υποτίθεται κείμενό μας που με… “πόνο καρδιάς και τεράστια ομολογουμένως δυσκολία” δημοσίευσαν… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!! Ακριβώς! Δεν είναι δικό μας!!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ του σημερινού δημάρχου Θωμά Ρούσση, το οποίο μας δόθηκε και δημοσιεύσαμε στις 14 Μαρτίου 2013 και σας το παρουσιάζουμε. http://www.maximipoli.gr/?p=12303. Θα θέλαμε δε να τους ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ, ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά ΤΙ γράφουμε… και να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ τα… ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ! Η συκοφαντία και η απάτη… ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! Επίσης, ότι τα μάτια μας είναι στη θέση τους και βλέπουν ΠΑΝΤΑ ακριβώς το ΙΔΙΟ! Να ΜΗΝ δικαιώνονται οι ελπίδες των δημοτών του Ωρωπού!!!

Τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος δημότης… ΓΙΑΤΙ προσφεύγουν σε αυτές τις μεθόδους;;; Είναι απλή… απλούστατη η απάντηση! Η σημερινή δημοτική αρχή στερείται ΠΑΝΤΕΛΩΣ λόγου!!!

“Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος” λοιπόν και γι’ αυτό… “η πενία τέχνας κατεργάζεται”!!!

Λυπάμαι για τον… «πόνο» τους! Αντιλαμβάνομαι και τη «δυσκολία» ΟΛΩΝ (εντολέων και εντολοδόχων) να βλέπουν στα μάτια τους συνδημότες τους!  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ τους!

ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΛΑΣΠΟΟΜΑΔΑΣ:

ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 14-3-2013:

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.