Πόση ευκολία έχουν στο να… ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ!!!

«Δυστυχώς για «αυτούς»,ένα ακόμα μεγάλο έργο ξεκινά», γράφει σήμερα ο κουκουλοφόρος-επικοινωνιολόγος “παρατηρητής” σε ανοιχτή γραμμή με τη σημερινή δημοτική αρχή και το έργο αυτό, είναι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός δήμου Ωρωπού.

Μια μέρα πριν (χθες), έγραφε: “Η διάδοχη κατάσταση υπήρξε καταστροφική, αφού δεν βρέθηκε τίποτα απολύτως να συνεχίσει η νέα δημοτική αρχή…”!!!
Για την “διάδοχη κατάσταση» (δηλαδή τη σημερινή δημοτική αρχή), που ΥΠΗΡΞΕ κατ’ αυτούς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ… σχολιάσαμε χθες!!!

Για το “δεν βρέθηκε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να συνεχίσει η ΣΗΜΕΡΙΝΉ δημοτική αρχή”, που επίσης γράφουν, απλά… να αναφέρουμε αυτό που ΠΑΛΙ γράφουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ για το έργο που σήμερα ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ και ως συνήθως… ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ!!!

Ήταν λένε… μια απλή ανάθεση σε ένα μελετητικό γραφείο, που απλά περιέγραφε την πρόθεση της προηγούμενης δημοτικής αρχής…”(!!!) και συμπληρώνουν: “Από τις ελάχιστες ενέργειες της πρώην διοίκησης, που κατάφερε να υλοποιήσει η παρούσα αρχή”.

Εδώ πράγματι ΓΕΛΑΜΕ… με την τόση ευκολία που έχουν στο να ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ και να τους… ΞΕΦΕΥΓΕΙ η πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ!

Την ΑΝΑΓΚΗ του έργου την είδε η προηγούμενη δημοτική αρχή! Το ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οι ίδιοι και… μπράβο τους! Οι ίδιοι ΔΕΝ το είχαν ΟΥΤΕ ως ΠΡΟΘΕΣΗ! Αυτό λένε!!! Και αν αυτή η πρόθεση ήταν ανάμεσα σε άλλες προθέσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής… α) ΠΟΙΕΣ ήταν οι άλλες προθέσεις; β) ΓΙΑΤΙ δεν κατάφεραν να τις υλοποιήσουν; και γ) ΓΙΑΤΙ λένε στους δημότες ότι ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ να συνεχίσει η νέα δημοτική αρχή;;;

Απλά… πολύ απλά ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

Το ΨΕΜΑ έχει κοντά ποδάρια και αν βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ… ας… ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ άλλη φορά όταν κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια να… ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ!!!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.