Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, συνεχίζει το σπουδαίο έργο της με τα Δασικά και το Κτηματολόγιο

Εξαιρετικά μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών/πολιτών του Ωρωπού, στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού για σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 το πρωί στο ATLANTIS CLUB, στην ενημερωτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για συζήτηση και ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής σχετικά με την πρόσφατη ανάρτηση των Δασικών Χαρτών για τον Δήμο και την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας για το Κτηματολόγιο στον Ωρωπό.

Στη συζήτηση ενημέρωση συμμετείχαν δασολόγοι του Δασαρχείου Καπανδριτίου, νομικοί και τεχνικοί επιστήμονες του υπεύθυνου Γραφείου Κτηματογράφησης για τον Ωρωπό και έγινε προβολή δασικών χαρτών, προβολή αιτήσεων κτηματογράφησης, ενώ δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με τις ιδιοκτησίες των κατοίκων όσον αφορά το Κτηματολόγιο και τα Δασικά και προσφέρθηκε δωρεάν τεχνική βοήθεια στην συμπλήρωση δηλώσεων κτηματογράφησης από τεχνική ομάδα εθελοντών επιστημόνων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και την ολοκλήρωση του κτηματολογίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσιρώνης, η βουλευτής κα Γεωργία Μαρτίνου, ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, ο αντιδήμαρχος Ωρωπού Δημήτρης Βελτανιώτης,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωρωπού Γιώργος ΓιασημάκηςΓιάννης Οικονομάκος, Ανδρέας Γαζβινιάν, Άγγελος Χατζηιωάννου, Πέτρος Δέδες (ο οποίος ως Πολιτικός Μηχανικός είναι στη διάθεση των δημοτών για τυχόν ενστάσεις στα δασικά και δηλώσεις για το Κτηματολόγιο), Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Αρμυριώτης, Μιχάλης Χασιώτης, Γιάννης Σταύρου, η περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Στεργίου, οι πρόεδροι κοινοτήτων Γιάννης Φαφούτης και Βαγγέλης Γκουζούνης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Λίτσας, Ανδρέας Μπαλόκας, Γιάννης Μαυρίδης, Μιχάλης Πολυχρόνης, Γιώργος Γιαμαρέλος, ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Παπαπέτρου, ο συγγραφέας Γιάννης Γκικάκης καθώς και οι κ.κ. Νίκος Λούπης, Θόδωρος Γιουρούκος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού και Γιώργος Ζαχαράτος, π. πρόεδρος κοινότητας.

 

This entry was posted in Δημοτικά, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.