Με απαξίωση(!!!) από τη δημοτική αρχή το «ΝΤΙΒΑΝΙ» 2018 στον Αυλώνα

Η δημοτική αρχή συνεχίζοντας το «εμπάργο» που έχει επιβάλει στον Αυλώνα, απαξίωσε και τη σημερινή εκδήλωση «ΝΤΙΒΑΝΙ» 2018 του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το ΣΑΛΕΣΙ». Καμία παρουσία της, με κλειστό το δημοτικό κατάστημα, υποχρεώνοντας ακόμη και τους φιλοξενούμενους χορευτικούς συλλόγους από άλλες περιοχές, να αλλάζουν φορεσιές σε παρακείμενο… κατάστημα εστίασης!!!

Είναι απορίας άξιο, γιατί αυτή η μηδενιστική πολιτική της δημοτικής αρχής απέναντι στον Αυλώνα, η κοινωνία του οποίου ζει χρόνους δημοτικής εγκατάλειψης, μακριά από οποιαδήποτε ανάπτυξη!

Η σημερινή απόφαση και η «βροντερή» απουσία της δημοτικής αρχής, είναι το αδιάψευστο δείγμα γραφής των ελεγχόμενων επιλογών της ακόμη και προς τους δημότες και συλλόγους εκείνους, που υπηρετούν τον πολιτισμό με τα έθιμα και τις παραδόσεις των κοινοτήτων του δήμου.

Τη σημερινή εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής της «Δυναμικής Πολιτείας» Γιώργος Γιασημάκης με τους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού, Γιώργο Παπαγιάννη και Άγγελο Χατζηιωάννου. Επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Οικονομάκος, Ανδρέας Γαζβινιάν και Νίκος Τζεβελέκος, καθώς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αυλώνα, Βασίλης Λέκκας.

 

This entry was posted in Δημοτικά, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.