«ΟΛΟΙ στις 11-2 στο Σαπανίδειο για να αποφασίσουμε οριστικά, ΠΟΤΕ θα κλείνουν τα καταστήματά μας»

Συνάδελφε Επαγγελματία – Καταστηματάρχη – Δημότη του Ωρωπού

Είναι καιρός να επανεξετάσουμε με σοβαρότητα την Απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου μας, σχετικά με την αλλαγή των ημερών που τα καταστήματα του Ωρωπού παραμένουν κλειστά (Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα, αντί της καθιερωμένης από ετών Τρίτης). Η απόφαση αυτή στην πράξη της, όπως άλλωστε έχετε και εσείς διαπιστώσει, έχει σαν αποτέλεσμα, οι πολίτες-καταναλωτές ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ και έτσι ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

Εμείς, 61 επαγγελματίες του Ωρωπού, γνωστοποιήσαμε με επιστολή μας και με τις υπογραφές μας στο Δ.Σ. του Εμπορικού μας Συλλόγου, τις αντιρρήσεις μας σχετικά με την εν λόγω απόφαση και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΑΠΑΝΙΔΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 6:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, ώστε ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΑΒΕΒΑΙOΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

Η ψηφοφορία θα γίνει με κάλπη (όχι με ανάταση χεριών) και θα περιλαμβάνει και το ερώτημα εάν θέλετε να γίνει ΝΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ).

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΟΙ 61 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του ΩΡΩΠΟΥ

This entry was posted in Δημοτικά, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.