Είναι τα “σκουπίδια” που κρύβουν πίσω μια σκοτεινή τρύπα!

Όταν υπάρχει έμμισθη συνεργασία δεν μπορούμε να λέμε «πες μας τον φίλο σου, να σου πούμε ποιος είσαι», γι’ αυτό και στην περίπτωση της δημοτικής αρχής Ωρωπού θα της λέμε «πες μας τον συνεργάτη σου να σου πούμε ποια είσαι»!

Και ποια πράγματι είναι η σημερινή δημοτική αρχή του Ωρωπού; Είναι μια διοίκηση στον τόπο, που δημιούργησε με τα χρήματα των δημοτών μια μηχανή λάσπης που την ονόμασε ομάδα επικοινωνίας της, η οποία πολύ ορθώς παραδέχεται («το να ζεις στον κόσμο σου…» 2-2-2018), πως «έχει το… ΘΡΑΣΟΣ να περιγράφει και να καταδεικνύει…»!

Συμφωνούμε απόλυτα! Περί θράσους πρόκειται, όταν γράφεις και μεταχειρίζεσαι λέξεις που δεν γνωρίζεις το νόημά τους! Και αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται, για να ενημερώνουν υποτίθεται τους δημότες!!!

Οι ίδιοι λοιπόν άνθρωποι, σε άλλη τους αρθρολάσπη (άρθρο «το δαρμένο σκυλί…» 1/2/2018) γράφουν και προτείνουν σε όσους γράφουν στο facebook, “να μην θίγουν ανθρώπους με υπονοούμενα, αλλά ότι έχουν να πουν, να το λένε στα ίσια και παληκαρίσια, μιας και είναι βέβαιοι για την ακρίβεια των όσων γράφουν…”! Ποιοι τα γράφουν;

Οι άνθρωποι αυτοί που έβαλαν στην κυριολεξία την βρώμικη λάσπη τους μέσα στα σπίτια των δημοτών, ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΜΜΙΣΘΟΙ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ! Οι λασποεπικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής, που έφτασαν στον πάτο της ευτέλειας και ως μη έχοντες το ΘΑΡΡΟΣ να υπογράφουν το λόγο τους, φυσικά και της αναξιοπιστίας!

Είναι αυτοί οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής, που χρησιμοποίησαν ποινικά κολάσιμα παραποιημένες νόμιμες αποδείξεις για να λασπώσουν νόμιμο επαγγελματία, ακολουθώντας πιστά τις εντολές των αφεντικών τους! Και μιλάνε μετά για… “ίσια και παληκαρίσια”!!! Είναι τα “σκουπίδια” που κρύβουν πίσω μια σκοτεινή τρύπα!

Αυτοί χρειάζονται πράγματι “άμεση ιατρο-φαρμακευτική βοήθεια”, γιατί, το δικό τους μυαλό “αγγίζει τα όρια του παθολογικού-ψυχιατρικού προβλήματος”! Και θα συμφωνήσω και σε κάτι άλλο… Ο στρουθοκαμηλισμός τους βρίσκεται σε όλο το μεγαλείο του με αυτά που γράφουν! Γι’ αυτό “δεν παίρνουν χαμπάρι και συνεχίζουν”. Να δούμε πόσο καιρό ακόμη…

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.