Όταν μιλάμε για αξιοπιστία και αξιοπρέπεια… έχουμε παράδειγμα την αποκομιδή των απορριμμάτων;;;

Είναι τραγικό ακόμη και για την πιο απλή λογική, άνθρωποι που δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους, πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας τους, να μιλούν και να ζητούν αξιοπιστία και αξιοπρέπεια! Τις δύο αυτές κοινωνικές ηθικές αξίες που οι ίδιοι έχουν κακοποιήσει, με επ’ αμοιβή εντολές και υπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα!

Μιλώντας για αξιοπιστία και αξιοπρέπεια, οι άνθρωποι των σκιών, είναι αυτοί που κοροϊδεύουν τον πολίτη του Ωρωπού, που προσπαθούν να παραπλανήσουν την νοημοσύνη του και που δυστυχώς… τους χρησιμοποιεί η παρούσα δημοτική αρχή, η οποία και πάλι δυστυχώς… αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους πολίτες του Ωρωπού με ευθύ και καθαρό λόγο.

Η εμμονή της αυτή τι άραγε να σημαίνει; Μήπως ότι δεν έχει τίποτα θετικό και δημιουργικό να πει για τις δικές της δημοτικές πράξεις ή μήπως επειδή… σνομπάρει από αλαζονεία την πραγματική ενημέρωση των πολιτών του Ωρωπού τους οποίους θεωρεί δεδομένους ακόλουθους των αποφάσεών της; Σε όλη μάλιστα την γκάμα τους. Από αδιάφορες, κακές έως και καταστροφικές για τον τόπο αυτό!

Και μια και μιλάμε για αξιοπιστία, η οποία στηρίζει και την αξιοπρέπεια, ας θυμηθούμε τον λόγο του δημάρχου σε μια συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, για το τι οφείλει να πράττει σύμφωνα με την σύμβαση των 6,5 εκατομμυρίων, ο ιδιώτης εργολάβος αποκομιδής των απορριμμάτων και το τι τελικά φαίνεται να πράττει μέχρι σήμερα.

Και ερωτούμε: Βγαίνουν τα απορριμματοφόρα του δήμου κάθε μέρα, επικουρικά των υπηρεσιών του ιδιώτη εργολάβου, για να μαζέψουν οικιακά απόβλητα ή όχι (ΦΩΤΟ); Αν βγαίνουν, γιατί βγαίνουν και δεν ασχολούνται μόνο με τα ανακυκλώσιμα και τα ογκώδη όπως ανέφερε ο δήμαρχος; Και τι σημαίνει αυτό για τον οικονομικό σχεδιασμό του δήμου; Από που ο δήμος θα έχει το 1 εκατομμύριο όφελος κάθε χρόνο;

Να θυμήσουμε επίσης, ότι η εν λόγω σύμβαση προβλέπει αποκομιδή – μεταφορά οικιακών απορριμμάτων και σάρωση οδών και οδοκαθαρισμούς, που μέχρι σήμερα τουλάχιστον αυτά δεν τα βλέπουμε!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.