Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…

Έτσι θα γίνεται η αποκομιδή και η διάθεση των απορριμμάτων στον δήμο Ωρωπού, με τον ήδη εγκατεστημένο ιδιώτη εργολάβο που θα πάρει 6.300.000 €;;; Αυτός θα είναι ένας από τους  χώρους της απόθεσης όσων απορριμμάτων συλλέγονται από τη δημοτική υπηρεσία;;; Ή είναι χώρος που προβλέπεται από την σύμβαση;;;

Ο συγκεκριμένος χώρος που σήμερα παρουσιάζουμε, είναι πάνω από ένα στρέμμα και βρίσκεται 100 μέτρα από τα σπίτια του εντός σχεδίου οικισμού του Αγίου Κωνσταντίνου, 150 μέτρα από την θάλασσα στη θέση «Μαντρί» της Σκάλας Ωρωπού και 1500  μέτρα περίπου από το Δημαρχείο. Στα 500 μέτρα βρίσκεται και το νέο σχολικό συγκρότημα, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο της Δ.Κ. Σκάλας Ωρωπού, που φοιτούν πάνω από 1000 παιδιά.

Καθημερινά σχεδόν και κυρίως τις πρωινές ώρες, αυτοκίνητα και υπάλληλοι του δήμου εκτελούν τις εντολές της διοίκησης κάνοντας και την «ανάλογη διαχείριση» όπως βλέπετε… σεβόμενοι και τις υποδείξεις της πινακίδας του «Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος» του δήμου Ωρωπού !!!!!!!

Η ευρύτερη περιοχή είναι ευαίσθητη περιβαλλοντικά αφού έχει χαρακτηριστεί βιότοπος από την WWF και την Ορνιθολογική Εταιρεία για την προστασία της ορνιθοπανίδας της.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.