Εδώ, με το καλημέρα του νέου δημοτικού έτους… ΓΕΛΑΜΕ!!!

Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ, οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ αυτοί παρατηρητής», «γρύλος» ή «γύλος» παρατηρητή και με οποιο άλλο όνομα παρουσιάζονται), το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Είναι πολύ αστείοι! Και ακόμη πιο αστείοι είναι όσοι τους πληρώνουν για να αντιγράφουν ξένα άρθρα και να τα παρουσιάζουν σαν δικά τους (πρόσφατα το «ζητειται ανθρωπιά» που ΔΕΝ έχουν οι ίδιοι) και να γράφουν κάτι τέτοιες από τις παρακάτω ηλιθιότητες με τις οποίες νομίζουν ότι θα βάλουν φρένο στη διοικητική και κοινωνική κατηφόρα των «εργοδοτών» τους, δηλαδή, κάποιων ανθρώπων της σημερινής δημοτικής αρχής! Και δεν αντιλαμβάνονται, ότι με αυτές τις ηλιθιότητες… το μόνο που πετυχαίνουν είναι, να αποκαλύπτουν την πραγματική της εικόνα, αυτή που υποτίθεται πληρώνονται για να… κρύβουν!

Σε λίγες μόνο γραμμές, φτάνει να διαβάσουμε τι γράφουν σήμερα, με την αρχή του νέου χρόνου:

«Έχουν βιαστεί πάμπολλοι να μας ταυτίσουν με την δημοτική αρχή. Είναι αλήθεια πως δεν »κυνηγήσαμε» την δημοτική διοίκηση, από την αρχή της λειτουργίας μας… Πιστεύουμε επίσης πως μια νέα δημοτική αρχή, χρειάζεται πίστωση χρόνου… Μέτα από τρία χρονιά διοίκησης, μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα, τουλάχιστον για τον προσανατολισμό της.. Πολύ σύντομα θα μπούμε σε προεκλογική περίοδο(εάν δεν έχουμε μπει ήδη), και πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, για τις διαπιστώσεις μας…»!

Σ’ αυτές τις λίγες γραμμές τα είπαν ΟΛΑ! Δηλαδή:

ΔΕΝ κυνήγησαν(!!!) τη δημοτική αρχή γιατί χρειάζεται πίστωση χρόνου και μετά από τρία χρόνια -παραμονές ή πάνω στην προεκλογική περίοδο- θα έχουν ασφαλή συμπεράσματα τουλάχιστον για τον προσανατολισμό της!!! Εκεί θα είναι ξεκάθαροι για τις διαπιστώσεις τους!!!

Τρία χρόνια παραδέχονται οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ, οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, οι έμμισθοι άνθρωποι αυτοί -που ΔΕΝ μας αγγίζει όποια λάσπη ρίχνουν σε μας-, έκαναν για… να διαπιστώσουν τον προσανατολισμό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!! Ακόμη καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουν διαπιστώσει τις προθέσεις της για τον τόπο αυτό, άρα και τον οποιοδήποτε σχεδιασμό της για ανάπτυξη και πολύ φυσικά… δεν έχουν δει το έργο της! Γιατί απλούστατα… ακόμη ΔΕΝ υπάρχει κανένα ΔΙΚΟ της έργο! Σε αυτό συμφωνούμε μαζί τους… ΑΠΟΛΥΤΑ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας κύριοι..!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.