Οι αναπάντητες «καυτές» ερωτήσεις του Ανδρέα Γαζβινιάν

«Θα απαντήσω μόνο στον κύριο Γαζβινιάν ότι του έχω απαντήσει, ίσως δεν έχει καταλάβει, το πρόβλημα μπορεί να είναι δικό του…», είπε ο δήμαρχος σε ερωτήσεις του Ανδρέα Γαζβινιάν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Και έτσι, για μια ακόμη φορά, δεν απάντησε καθόλου σε συγκεκριμένα καυτά ερωτήματα, όχι μόνο του κ. Γαζβινιάν, αλλά και του τόπου ολόκληρου, τα οποία ήταν:

α) Τι ακριβώς έχει πράξει ο δήμαρχος μέχρι σήμερα, προκειμένου να γίνει ανάκληση απόφασης της περιφέρειας και κατά συνέπεια ανάκληση του νόμου, του ΦΕΚ που ισχύει για τη νέα χωματερή στο Πολυδένδρι;

και β) Τι έχει κάνει με τα εικονικά τιμολόγια που έχουν γίνει παραδεκτά σε προγενέστερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τη στιγμή μάλιστα που ο δήμος διαθέτει νομική υπηρεσία και ειδική γραμματέα δικηγόρο; Του συνέστησε μάλιστα να μάθει τις συνέπειες που υπάρχουν για τον δήμο και για τον ίδιο προσωπικά, γιατί ως δήμαρχος εποπτεύει τις υπηρεσίες.

Ο Ανδρέας Γαζβινιάν κατά την πρώτη ερώτησή του, στην οποία του ζήτησε να κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση (που σημειωτέον ποτέ δεν έχει κάνει), έδωσε και απάντηση σε παλαιότερο ερώτημα του δημάρχου περί του είδους της δημοκρατίας στη γενέτειρά του, όταν μάλιστα ο ίδιος δεν ήταν παρών. Και η απάντηση του κ. Γαζβινιάν ήταν, ότι, δεν είναι η δημοκρατία του να μην απαντάει, η δημοκρατία των απευθείας αναθέσεων, των μηδενικών εκπτώσεων και δεκάδων άλλων κινήσεων εις βάρος των συμφερόντων του δήμου! Αυτή δεν είναι δημοκρατία, όπως χαρακτηριστικά του είπε και συμπλήρωσε: «Αν είχατε την κατάλληλη κατάρτηση για τη θέση που κατέχετε, δεν θα είχατε απευθύνει μια τέτοια ερώτηση. Θα γνωρίζατε. Σε κάθε περίπτωση σας απαντώ εγώ ευθέως και σας λέω ότι είναι αυτή η δημοκρατία που σας έκανε να κάθεστε εκεί»!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.