Το «φέρε για να δώσω» ΔΕΝ λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!

Όταν έχεις να δείξεις μόνο το ΤΙΠΟΤΑ, ή δεν λες τίποτα ή όταν είσαι άφρων… λες πολλά και αυτοαποκαλύπτεσαι! Γιατί, με ένα κοινωνικό παντοπωλείο, φαρμακείο και κοινωνικό μαγειρείο… ΔΕΝ κάνεις… ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ όπως επικαλείσαι και μάλιστα το βάζεις και σε… ΤΑΜΠΕΛΑ!!!

Γιατί φυσικά δεν γνωρίζεις τι πραγματικά σημαίνει κοινωνική ανασυγκρότηση! Και τότε χρησιμοποιείς βαρύγδουπες λέξεις για να εντυπωσιάσεις με το… ΤΙΠΟΤΑ!

Επίσης, μέσα στο ΤΙΠΟΤΑ αυτό, έρχεται ο εκτροχιασμένος επικοινωνιακός λόγος της δημοτικής αρχής και ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, πως για όσα τουλάχιστον χρόνια είναι αυτή παρούσα στις τύχες αυτού του δήμου, πρόσφεραν φαγητό σε όσους συνανθρώπους μας το είχαν ανάγκη… μέσα σε… ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ κτίρια, με… ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ υποδομές, με ό,τι αυτό σημαίνει, με… φαγητό ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ!!! Και παραδέχεται ακόμη ότι… ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ πάντοτε αυτό το περίσσευμα… και επομένως κάποιοι άνθρωποι… κάποιο μεσημέρι… δεν θα ήταν και τόσο… τυχεροί!!!

«Θα αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες εικόνες στα ακατάλληλα κτίρια των πρώην φυλακών Ωρωπού, με τις ανύπαρκτες υποδομές και την εξάρτησή μας από το στρατόπεδο του Αυλώνα, που πολλές φορές ανάλογα με την δυναμικότητα του δεν περίσσευε πάντα φαγητό για τους δημότες μας». Αυτά κατά γράμμα λένε και δεν ντρέπονται που τα λένε!!!

Αυτή είναι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ στα χέρια της δημοτικής παραπληροφόρησης, η οποία όπως μας λέει ακόμη… μαγειρεύει για τα παιδάκια ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!

«…Οι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί, μάγειρας και βοηθός για το μαγειρείο, και αυτήν την στιγμή απασχολούνται από το ΝΠΔΔ, μαγειρεύοντας για τα παιδάκια των σταθμών. Υπολείπεται ο εξοπλισμός, και σύντομα από ότι φαίνεται θα λειτουργήσουν με την καινούρια χρονιά…»!

Αυτά λένε και γράφουν, χωρίς αυτές τις Ανθρώπινες μέρες Αγάπης, να πουν ΤΙ πραγματικά έχουν να προσφέρουν σαν δήμος στους ανθρώπους αυτούς που νιώθουν την μοναξιά και την εγκατάλειψη! Το «φέρε για να δώσω» ΔΕΝ λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!

Εκτός και αν αυτό το συνδέσουμε με τις δημοτικές πράξεις που απαξιώνουν το δήμο! Τότε θα είχαμε πολλά να πούμε…

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.