Σταθερή η τεράστια αύξηση στο τιμολόγιο ύδρευσης!

Τι δεν θέλει να ακούει η σημερινή δημοτική αρχή; Δεν θέλει να ακούει για όποια «κατορθώματά» της είναι απέναντι στα συμφέροντα των δημοτών της! Και ένα «κατόρθωμά» της από αυτά είναι η τεράστια αύξηση στο τιμολόγιο ύδρευσης το οποίο ισχύει από 1-1-2016 και την οποία βάφτισε… «εξορθολογισμό»!

Το θέμα αυτό του αυξημένου τιμολογίου, το έφερε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (22-11-2017) για να παραμείνει η αύξηση αυτή και για το έτος 2018. Και αυτό ακριβώς έγινε, παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: Οι δημότες πληρώνουν τις διαρροές νερού, τις απευθείας αναθέσεις στα μπούστερ και τις διαγραφές νερού!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Μας είχατε πει κύριε δήμαρχε πως με την βελτίωση στα οικονομικά στοιχεία του δήμου και είναι γραμμένο στα πρακτικά, θα το διορθώσουμε… Δεν είναι δυνατόν…. βελτιώστε το… κοιτάχτε να μειώσετε τα τέλη…

ΝΩΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δυστυχώς οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια να γίνουμε πελάτες της ιδιωτικής ΕΥΔΑΠ..!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: Είστε η δημοτική αρχή που αύξησε τα 80% τα τέλη και ερχόσαστε εδώ και λέτε δεν αυξάνονται τα τέλη! Κοροϊδεύετε τον κόσμο ο οποίος έχει ένα χαρτί στα χέρια του και παραμιλάει..!

Για τον κύριο δήμαρχο, οι δημότες καταναλωτές κάτω των 120 κυβικών κατανάλωσης, δηλαδή οι άνθρωποι της οικονομίας σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς επιβίωσης, που ακόμη και ένας κήπος μπορεί να τους δώσει κάποια στοιχειώδη, πρέπει να πληρώνουν αυτήν την τεράστια αύξηση! Ο δημοτική αρχή δεν «βλέπει» ανθρώπους που μένουν μόνοι τους ή μόνο με τον σύντροφό τους ή έστω και με ένα παιδί (ακούστε το δήμαρχο)! Η δημοτική αρχή Ωρωπού «βλέπει» από 4μελή οικογένειες και πάνω και οριοθετεί την κατανάλωσή τους από 120 έως 150, έως όπου φτάσει κυβικά νερού! Έχει κάνει κάποια μελέτη; Μπορεί να την παρουσιάσει στους συνδημότες της; Δεν γνωρίζει πως η κάθε κατανάλωση είναι πάντα σχετική με άλλους παράγοντες και όχι μόνο με… πισίνες;

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.