Εγκρίθηκαν οι 56 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ωρωπού

Τις αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης συνολικά 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες), υπέγραψαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006. Πρόκειται για τις αποφάσεις με Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./172/39755 και ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./170/34183 οι οποίες αφορούν: Στην πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών και στην πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Ειδικότερα για τον Δήμο Ωρωπού οι τελικές θέσεις που εγκρίθηκαν είναι οι ακόλουθες: 5 θέσεις χειριστών μηχανημάτων έργων, 2 θέσεις ηλεκτρολόγου, 20 θέσεις οδηγών και 29 θέσεις εργατών καθαριότητας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της πληθώρας των αιτήσεων που αναμένεται να κατατεθούν, προγραμματίζεται να δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα, όπως αυτή για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.