Έτσι επιδερμικά διοικείται αυτός ο δήμος…

Ούτε ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου, ούτε ο δήμαρχος -που ήταν και αυτός κάποια περίοδο πρόεδρός του-, αλλά ούτε και κανείς άλλος από τους παρευρισκόμενους της δημοτικής αρχής στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 22-11-2017, δεν είχαν να απαντήσουν τίποτα στις ενστάσεις του Διονύση Καμπιώτη και του Ανδρέα Μπαλόκα, σχετικά με το αν έπρεπε να συζητηθεί ή όχι η ψήφιση του προϋπολογισμού του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.! Και οι δύο ζητούσαν να είχαν προηγηθεί άλλες προβλεπόμενες ενέργειες (τεχνικό πρόγραμμα, στοχοθεσία κ.λ.π.), οι οποίες δεν είχαν γίνει! Το αστείο είναι, ότι το ίδιο πίστευε και ο… δήμαρχος και γι’ αυτό και αναγκάστηκε να αποφασίσει… αναβολή της συζήτησης του θέματος!

Την απόφασή του αυτή όμως, αμέσως μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα και τηλεφωνική επικοινωνία με την υπάλληλο του Ταμείου… την πήρε πίσω(!!!) προκαλώντας έτσι το γέλιο στην αίθουσα!!! Τότε ήρθε και η… λύτρωση στην αλαζονεία και φυσικά στη γνώση και στο λόγο τους..! Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Δυστυχώς, έτσι επιδερμικά διοικείται αυτός ο δήμος, γι’ αυτό και η όποια ανάπτυξή του σήμερα έχει παραδοθεί στην «αγάπη» τις περιφέρειας, η οποία χρωστάει ευγνωμοσύνη στο… «αγνώστου πατρός» τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων… που «βλέπει» σκουπιδότοπο στον Ωρωπό! Έτσι επιδερμικά διοικείται αυτός ο δήμος, που σφυρίζει αδιάφορα στα εικονικά τιμολόγια αγνώστου τελικού προορισμού και τα βαφτίζει η λασπομηχανή του… κοινωνική προσφορά!!!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.