Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω) με τη δημοτική αρχή

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, η προγραμματισμένη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω) με τη δημοτική αρχή, για τη διεξαγωγή συζήτησης με σκοπό να τεθούν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα των οικισμών, με τη συμμετοχή των συλλόγων – μελών της ΟΣΩ. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βελτανιώτης και Κώστας Δέδες, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στέργιος Γκικάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιώργος Μαντας, Μιχάλης Τόλιας και Ανδρέας Γαζβινιάν, η περιφερειακή σύμβουλος Ιωάννα Στεργίου, ο π. δήμαρχος Γιώργος Γαβριήλ κ.α.

Η θεματολογία ήταν:

  • Ενημέρωση από το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ω., για τις ελλείψεις στις υποδομές των οικισμών, όπως αυτές έχουν προκύψει από την ιεράρχησή των προβλημάτων από τις τοπικές κοινωνίες, που εκπροσωπούν οι σύλλογοι – μέλη της ΟΣΩ,
  • Προσδιορισμός των ενεργειών και των μεθοδεύσεων που απαιτούνται για την επίλυσή τους, με κοινή συναίνεση, και
  • Μεθόδευση για την επίλυση των μεγάλων κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων, όπως διόδια, ρύπανση Ασωπού, χωροθέτηση ΧΥΤΥ στο πρώην λατομείο στο Πολυδένδρι, μελέτη ΓΠΣ Ωρωποχωρίων, δασικοί χάρτες, κτηματολόγιο και συνδρομή σε ευπαθείς ομάδες πολιτών.
This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.