40 ευρώ(!!!) για τον κάθε προσκεκλημένο της…

Ο «φτωχός» προϋπολογισμός 2018 με το… «απόκομμα» του τεχνικού προγράμματος της περιφέρειας πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο, με το δήμαρχο να δηλώνει πως ο προϋπολογισμός μειώνεται επειδή μειώνονται τα έσοδα! (Είναι ενδιαφέρουσα για το θέμα αυτό η συνομιλία δημάρχου με Μιχάλη Χασιώτη).

Μειώνονται βέβαια τα έσοδα -όπως λέει και απορεί- αλλά ταυτόχρονα, όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε, αυξάνονται τα έσοδα του δήμου από τις αποφάσεις της Αρχής του να αυξήσει το τιμολόγιο ύδρευσης κατά 80% περίπου! Αποκαλυπτική η τοποθέτηση του Άγγελου Χατζηιωάννου.

Τα έξοδα όμως;;; Ο Μιχάλης Χασιώτης μιλά για κατασχέσεις του δήμου σε οφειλέτες δημότες που έρχονται ή ήρθαν ήδη και την ίδια στιγμή η δημοτική αρχή για το τραπέζι που θα ακολουθήσει την εκδήλωση ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ ως επίτιμου δημότη του δήμου Ωρωπού, προϋπολογίζει… 3.000 ευρώ! Μόνο για το τραπέζι!!! Δηλαδή, με τα 70-80 άτομα που θα καλέσει (όπως αναφέρει), θα πληρώσει για το κάθε άτομο περίπου… 40 ευρώ!!!

Στην σημερινή εποχή η απόφαση αυτή είναι το λιγότερο… προκλητική για την πλειονότητα των δημοτών του Ωρωπού!

ΕΔΩ η εισήγηση του δημάρχου Θωμά Ρούσση στο δημοτικό συμβούλιο: Θέμα 17ο Προγραμματισμός κ έγκριση δαπανών για εκδήλωση ανακήρυξης Αρχιεπισκόπου

This entry was posted in Δημοτικά, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.