Αύριο 26 Νοεμβρίου ενημερωτική συζήτηση Δημοτικής Αρχής και Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού

Ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της καθιερωμένης ετήσιας ενημερωτικής συζήτησης που θα διεξαχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω), για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους Συλλόγους – Μέλη της Ο.Σ.Ω.

Προς: τα Μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην προγραμματισμένη από κοινού συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω), για τη διεξαγωγή μιας συζήτησης με σκοπό να τεθούν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα των οικισμών, με τη συμμετοχή των Συλλόγων – Μελών της ΟΣΩ, με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Ενημέρωση από το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ω., για τις ελλείψεις στις υποδομές των οικισμών, όπως αυτές έχουν προκύψει από την ιεράρχησή των προβλημάτων από τις τοπικές κοινωνίες, που εκπροσωπούν οι Σύλλογοι – Μέλη μας,
  • Προσδιορισμός των ενεργειών και των μεθοδεύσεων που απαιτούνται για την επίλυσή τους, με κοινή συναίνεση,
  • Μεθόδευση για την επίλυση των μεγάλων κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων, όπως διόδια, ρύπανση Ασωπού, χωροθέτηση ΧΥΤΥ στο πρώην λατομείο στο Πολυδένδρι, μελέτη ΓΠΣ Ωρωποχωρίων, Δασικοί χάρτες, Κτηματολόγιο, συνδρομή σε ευπαθείς ομάδες πολιτών, και τέλος
  • Απαντήσεις και τοποθετήσεις του Δήμαρχου Ωρωπού και των αρμοδίων Αντιδημάρχων, στην προαναφερόμενη θεματολογία.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΑΠΗ των Ν. Παλατίων, επί της οδού Μαρμαρά, την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου 2017, στις 11:00 το πρωί.

Παρακαλούμε να γίνει προσπάθεια συμμετοχής όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, των Αντιπροσώπων των Συλλόγων στην Ομοσπονδία καθώς και κατοίκων της περιοχής.

Ο Γενικός Γραμματέας                                  Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ω.

Ολύμπιος Ανθούλης                         Γεώργιος Χρ. Παναγόπουλος

This entry was posted in Δημοτικά, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.