Η πιο αστεία ίσως κολοτούμπα… «κατόπιν ωρίμου σκέψεως»!!!

Η αλαζονεία της εξουσίας δεν επέτρεψε τη διοικητική ομάδα της δημοτικής αρχής και ιδίως το δήμαρχο, να δει την “ανεξαρτητοποίηση” του δημοτικού τους συμβούλου Γιάννη Σταύρου ως μια απώλεια ενός… ψήφου (άλλωστε δεν έχουν πρόβλημα να καλύψουν άλλη μία) και χθες στο δημοτικό συμβούλιο κατάφεραν να παρουσιάσουν την πιο αστεία ίσως κολοτούμπα στα αυτοδιοικητικά χρονικά και όχι μόνο, η οποία φυσικά τους εκθέτει και δεν τους σώζουν ούτε τα «χαϊδευτικά» σχόλια του δημάρχου!

Χθες το πρωί λοιπόν (22-11-2017) δημοσιοποίησε ο κ. Σταύρου την ανεξαρτητοποίησή του, την οποία έγραψε στις 18-11-2017 και αμέσως χθες πάλι, λίγο πιο ύστερα από τη δημοσιοποίησή της… την αναίρεσε!!! Και πως το έκανε αυτό;;; Κατόπιν λέει… ωρίμου σκέψεως”!!!

Μια “ώριμη” σκέψη όμως, που ήταν… άγουρη για τρισήμισι χρόνια! Αυτά τα χρόνια που “συμμετείχαν” στο γράψιμο της επιστολής ανεξαρτητοποίησής του! Και από άγουρη η σκέψη… ωρίμασε μέσα σε λίγες ώρες! Ούτε καν στις 3-4 μέρες από τότε που γράφτηκε η επιστολή (18-11-2017)!

Με την κολοτούμπα αυτή, ποιον δημότη μπορούν να ξεγελάσουν;;; Αντιθέτως… εκτίθενται ακόμη περισσότερο! Ποιος καταλαβαίνει την… “ώριμη σκέψη”, όταν διαβάζει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κου Σταύρου λίγες ώρες πριν:

“Τα πραγματικά όμως αίτια της ανεξαρτητοποίησής μου είναι, η πλήρης διαφωνία μου με την πολιτική που ακολουθεί, ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Διοίκηση του Δήμου, η οποία πιστεύω ότι είναι εντελώς αντίθετη με ό,τι χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά και να έχει ανάπτυξη και κοινωνική φροντίδα. Και οι δύο αυτές έννοιες τελικά αποδείχθηκαν άγνωστες λέξεις για τη Δημοτική Αρχή, παρόλο που ήταν οι βασικοί μας στόχοι όταν αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου. Και το χειρότερο ακόμη είναι, ότι έστω για τα δύο τελευταία χρόνια της θητείας μας δεν υπάρχουν καθόλου σημάδια ελπίδας για οποιαδήποτε ανάπτυξη, γιατί η αυτοκριτική οριστικά και αμετάκλητα έχει αντικατασταθεί με την αλαζονεία της δημοτικής εξουσίας. Η έλλειψη αυτή της ελπίδας και οι συνεχόμενες λανθασμένες αποφάσεις που έχουν άμεση σχέση με το γενικό συμφέρον του Δήμου, εξάντλησαν και τα τελευταία αποθέματα της υπομονής μου και μου έγινε απαγορετικοί λόγοι για την αξιοπρέπειά μου και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, να εξακολουθώ να στηρίζω πολιτικές που εξυπηρετούν μόνο προσωπικά συμφέροντα των λίγων αρεστών στη Διοίκηση του Δήμου”.

Για ποιο απ’ όλα τα παραπάνω… ωρίμασε η σκέψη του κου Σταύρου… ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ;;;

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.