Ο πολυχώρος πολιτισμού στο «Ντουμάνι» εμπόδιο στην δημιουργία ΧΥΤΥ

Το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού ενέκρινε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για πλήρη αποκατάσταση του λατομείου «Ντουμάνι» και μετατροπή του σε πολυχώρο πολιτισμού-θέατρο. Με αυτή τη μορφή να αποδοθεί στο λαό της περιοχής.

Η υλοποίηση της απόφασης αυτής ανατρέπει τους σχεδιασμούς για δημιουργία ΧΥΤΥ στο ίδιο μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση αυτή είχε κατατεθεί παλιότερα, όπου τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και η «αντιπολίτευση» (Οικονομάκος, Γιασημάκης κλπ), σε ονομαστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, την καταψήφισαν.

Επίσης, ο κος Οικονομάκος μαζί με την παράταξη του κου Γιασημάκη κ.λ.π. αποχώρησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, όπου τέθηκε εκ νέου η πρόταση σε ψηφοφορία, αρνούμενοι για δεύτερη φορά να την υπερψηφίσουν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίζει να παλεύει και να καταθέτει προτάσεις με γνώμονα τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων, την προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής και του περιβάλλοντος.

Νοέμβριος 2017,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com

This entry was posted in Επιστολές, Θέματα. Bookmark the permalink.

One Response to Ο πολυχώρος πολιτισμού στο «Ντουμάνι» εμπόδιο στην δημιουργία ΧΥΤΥ

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ says:

    Επί τέλους και μία πρόταση με πολλαπλές ωφέλειες για τον τόπο, με την οποία συμφωνούν, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, οι δημότες Ωρωπού.
    Συγχαρητήρια σ΄αυτούς που είχαν την πολύ ωραία αυτή ιδέα και στους δημοτικούς συμβούλους που στην ιδέα αυτή έδωσαν ισχύ, κύρος και σέβας,αφού με την ψήφο τους την κατέστησαν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού.
    Γ.Χ.Γ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.