Ποιό θα είναι το τίμημα; – Α.ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Ενημερώστε μας…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ.

«Θα σας απαντήσω εγγράφως» ήταν η απάντηση του δημάρχου στην ενημέρωση που του ζήτησε ο Ανδρέας Γαζβινιάν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με τις ενέργειές του για να αποφευχθεί η δημιουργία ΧΥΤΥ στο λατομείο Ντουμάνη μετά και τις αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ που καταδικάζουν και θάβουν τον Ωρωπό.

Δικαιολογία του γι’ αυτήν την απάντηση ήταν… για να μην παραποιηθεί -όπως ειπε- η απάντησή του!!! Το λιγότερο… μη σοβαρή! Δεν τον βοηθά εξάλλου ο όλος χειρισμός του, από την αρχή που δημοσιοποιήθηκε το μεγάλο αυτό θέμα από στελέχη της αντιπολίτευσης! Να θυμηθούμε το υποτίθεται λάθος του περιφερειακού συμβουλίου που ποτέ δεν διορθώθηκε, το ΦΕΚ για «σκουπιδότοπο» στον Ωρωπού που πάντα ισχύει, καθώς και τις δύο πρόσφατες αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ για τις οποίες η δημοτική αρχή κωφεύει!

Ο κ. Γαζβινιάν μάλιστα τον ενημέρωσε για το πολύ σοβαρό θέμα του κινδύνου μόλυνσης των πηγών της Μαυροσουβάλας, αφού σύμφωνα με έγγραφο της ΕΥΔΑΠ, το λατομείο Ντουμάνη βρίσκεται εντός της υδρολογικής και υδρεολογικής λεκάνης του συγκροτήματος των υδρογεωτρήσεων της εν λόγω περιοχής!

Η απάντηση αυτή της ΕΥΔΑΠ ήρθε ύστερα από ερώτηση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Νέων Παλατίων, διά του προέδρου του Βασίλη Κωβαίου. Δημοσιεύουμε την σχετική αλληλογραφία:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

One Response to Ποιό θα είναι το τίμημα; – Α.ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Ενημερώστε μας…

  1. Β.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

    Σιγά μη ξέρει η ΕΥΔΑΠ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.