2ο «ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη»: Θάβουν τον Ωρωπό..!

Με κεντρικό θέμα «Με τον Χ.Υ.Τ.Υ. που ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή με την Περιφέρεια ΘΑΒΟΥΝ τον ΩΡΩΠΟ», κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο της ενημερωτικής έκδοσης «ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη». Πρωτοσέλιδο θέμα επίσης είναι η τεράστια αύξηση στα τιμολόγια της ΥΔΡΕΥΣΗΣ, καθώς και η αναφορά στις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και στις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που δέχεται η Δημοτική Αρχή από τους εργολάβους, με τις οποίες κοροϊδεύουν τους δημότες.

Βασικό άρθρο της έκδοσης είναι αυτό του επικεφαλή της «Δυναμικής Πολιτείας» Γιώργου Γιασημάκη, στο οποίο δηλώνει: «Η παράταξή μας είναι εδώ». Στο άρθρο του ο Γιώργος Γιασημάκης μεταξύ άλλων αναφέρει:

«…Ο Δήμος, οι δημότες και οι κάτοικοι της περιοχής μας έχουν ανάγκη οράματος, σχεδίου, οργάνωσης. Έχουν ανάγκη διαύγειας στη λήψη των αποφάσεων, διαφάνειας στη διαχείριση των οικονομικών, σεβασμού στην αντιμετώπιση του πολίτη στην καθημερινότητά του. Έχουν ανάγκη μια δημοτική αρχή που νοιάζεται για τα προβλήματά τους, για τις ελλείψεις, τις αδυναμίες, τις ταλαιπωρίες τους και φροντίζει ή πασχίζει να βρει μαζί τους λύσεις. Μια δημοτική αρχή που πρώτα απ’ όλα ξέρει να ακούει, έπειτα να συζητά και τέλος να αποφασίζει με σοβαρότητα, με αίσθημα ευθύνης, με συναίσθηση ότι διαχειρίζεται χρήματα που προκύπτουν από το έλλειμμα του καθ’ ενός μας προσωπικά, συναίσθηση ότι αποφασίζει για το μέλλον όλων, ψηφοφόρων της και μη, φίλων και πολιτικών αντιπάλων.

Οι δημότες μας ξέρουν καλά ότι αυτή η δημοτική αρχή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν είναι η παρούσα. Όχι απλά δεν είναι, αλλά απέχει έτη φωτός. Η παράταξή μας είναι εδώ και είναι έτοιμη, σοβαρή, έμπειρη με γνώση της δύναμης και των δυνατοτήτων της -δύναμη και δυνατότητες που πηγάζουν από τις ισχυρές, ειλικρινείς και με βαθιά θεμέλια σχέσεις που έχει χτίσει καθημερινά, πετραδάκι…»

This entry was posted in Δημοτικά, Ενδιαφέρουν, Θέματα. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.