ΝΩΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δεν καταδέχθηκε να πάρει θέση ο Δήμαρχος… Ο έμμισθος σύμβουλος κάνει τη δουλειά του!

Του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μια μέρα μετά από τη δημοσίευση της ανοιχτής μου επιστολής στον Δήμαρχο κ. Ρούσση,  περίμενα  εγώ και οι συντοπίτες μου  μια απάντηση από τον κ Δήμαρχο που ήταν και  ο αποδέκτης της.

Δεν καταδέχθηκε να μας τη δώσει μέχρι στιγμής , επικροτώντας προφανώς την πράξη του ειδικού, σε θέματα επικοινωνίας της πολιτικής του Δήμου,  συμβούλου του. Συμβούλου που διορίσθηκε στον Δήμο, από τον Κύριο Δήμαρχο Θωμά Ρούσση προφανώς γιατί μεταφέρει στους Δημότες άριστα τις απόψεις του Δημάρχου. Προφανώς αυτήν την πολιτική άποψη  του Δημάρχου, εξέφρασε και με το δημοσιευθέν τραγούδι .

Αντί της αναμενόμενης λοιπόν επιστολής του Δημάρχου διαβάσαμε επιστολή του «ειδικού» συμβούλου του, την οποία, -συνεχίζοντας την κοροϊδία των συνδημοτών μας- την στέλνει για δημοσιοποίηση στον… ΕΑΥΤΟ του και με την οποία, κάνει προσπάθεια να ωραιοποιήσει το λάθος . Και οφείλουμε να του σημειώσουμε:

Όταν πρωτακούστηκαν αυτοί οι στίχοι, συντοπίτες μου αντέδρασαν. Ή δεν το γνωρίζει ή θέλει να μην το γνωρίζει για να δικαιολογηθεί εκ των υστέρων! Όπως και να έχει όμως, παραποιεί τα γεγονότα και την ιστορία. Για τότε, που κυκλοφόρησαν οι στίχοι αυτοί, μπορούμε να δεχθούμε ότι αυτή η μουσική δημιουργία δεν έγινε για να θίξει τους Αυλωνίτες.

Αντιθέτως, σήμερα, ο έμμισθος σύμβουλος του Δημάρχου, ακριβώς για να θίξει τους Αυλωνίτες, τους χρησιμοποίησε! Είναι ολοφάνερο! Γι’ αυτό άλλωστε και στην επιστολή του, δεν αναφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο λόγο που τον οδήγησε στην ανάρτησή του αυτή.

Χαίρομαι όμως που υποχρεώθηκε ο “ειδικός” σύμβουλος να γράψει στην επιστολή του ότι “με απόλυτο σεβασμό αναφέρομαι στο χωριό σου, και ομολογώ πως πάντα καλοπροαίρετα, ζήλευα, το επίπεδο των κατοίκων του, την οργανωμένη κοινωνία του, την συνοχή και το υψηλό μορφωτικό τους επίπεδο”.

Ακόμη και αυτή η επιβεβλημένη  παραδοχή,   ικανοποιεί, ελάχιστα όμως, τους συντοπίτες μου, αφού είναι γνωστή η πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή για τον Αυλώνα.

Επίσης, ο “ειδικός” έμμισθος σύμβουλος, δεν θα έπρεπε να μιλά για “ευκαιριακούς συντρόφους”, αφού ο ίδιος -λίγο πριν διορισθεί ως  έμμισθος σύμβουλος και “ευκαιριακός σύντροφος” του Δημάρχου  και ξαφνικά τα δει όλα ιδανικά στο Δήμο- έγραφε πως η μπόχα στο Δημαρχείο ξεχειλίζει κάτω από τα χαλιά!

Βέβαια θα ήθελα να του τονίσω, πως από το πρωί έως το βράδυ, σεβόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας μας, ζητώ “να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η ισορροπία στον τόπο και να επικρατήσει  ο πολιτισμός”, στόχο  που μόνο η ΑΝΩΝΥΜΙΑ δεν υπηρετεί!

Είναι μεγάλο πράγμα λοιπόν, κάποιος να λέει πάντα αυτό που νοιώθει, αφιλτράριστό και στα ίσα, αλλά πρέπει και να το ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Και ο “κύριος” έμμισθος σύμβουλος δεν πιστεύει ΤΙΠΟΤΑ από όσα λέει και προδίδεται όταν τελειώνοντας την επιστολή του γράφει: Λάβαμε την παραπάνω επιστολή και την δημοσιεύουμε χωρίς κανένα δικό μας σχόλιο”, όταν όλοι στο Δήμο φυσικά γνωρίζουν ΠΟΙΟΣ είναι ο “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ” και τι “δουλειά” κάνει ΑΝΩΝΥΜΑ.

Τέλος θέλω να του πω, πως για τα προσωπικά και τις προσωπικές του επιθέσεις λυπάμαι, αλλά δεν βλέπω κανέναν λόγο να του απαντήσω. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει.  Επίσης δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί του, γιατί εντολές εκτελεί και πληρώνεται γι’ αυτές.

Ο μόνος υπεύθυνος για τον ευτελισμό αυτό του δημοτικού λόγου είναι ο εντολέας του, ο Δήμαρχος, ο οποίος τον διόρισε και πληρώνει αυτές τις “υπηρεσίες” του από τα χρήματα των δημοτών.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.