Βούλιαξε με το «καλημέρα» το αντιπλημμυρικό στο νέο σχολικό συγκρότημα της Σκάλας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή επιδίδεται σε… «επιθέσεις έργων»! Έργο εδώ… Έργο εκεί… Έργο όμως που «θα» γίνει… που θα… που θα… κ.λ.π. Μέχρι και για… «κοινωνική ανασυγκρότηση»(!!!) μίλησε, χωρίς προφανώς να γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει! Και δεν αναφέρει ευδιάκριτα επίσης, πως τα κάποιας αναπτυξιακής αξίας έργα, είναι έργα της Περιφέρειας ή με χρήματα της Περιφέρειας! Την ίδια χρονική περίοδο που «τρέχει» η κατασκευή ΧΥΤΥ (σκουπιδότοπου) στην πόρτα του Ωρωπού!

Όλα τα παραπάνω είναι επάνω στην αγωνία της να πείσει τους συνδημότες της ότι… υπάρχει γι’ αυτούς! Και όλα αυτά χωρίς όμως να δημοσιοποιούνται στον επίσημο ενημερωτικό τόπο του δήμου (oropos.gov.gr), παρά μόνο μέσα από το fb και τα ΑΝΩΝΥΜΑ υβριστικά site. Αυτή η πολιτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή… αυτό επιβάλλει! Τίποτε «παραμυθένιο» δεν πρέπει να βρίσκεται στο επίσημο site του δήμου… Εκεί που δημοσιεύονται, μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν εύκολα, να σπρώχνουν το δημότη να τα διαβάζει και να τον εντυπωσιάζουν χωρίς ουσία, γιατί τα πασπαλίζουν πάντα και με λίγη ή πολύ λάσπη και το σύστημα νομίζουν ότι δουλεύει!

Να λοιπόν, δημοσιεύουμε σήμερα ένα δικό της έργο. Είναι το «αντιπλημμυρικό» που έφτιαξε μπροστά στα νέα σχολικά κτίρια στη Σκάλα, το οποίο δεν άντεξε ούτε… 2 μήνες!!! Θαυμάστε το! Άρχισε να βουλιάζει! Ας το διορθώσουν άμεσα, προτού υπάρξει ατύχημα…

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.