Εμφανίστηκε το… δημοτικό λιμενικό ταμείο! «Γυμνό» και… «σκοτεινό»!!!

Η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δημοτικού λιμενικού ταμείου για το οικονομικό έτος 2017, ήρθε σήμερα προς έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου και φάνηκε για άλλη μια φορά ολοκάθαρα, με ποιον τρόπο λειτουργεί η σημερινή δημοτική αρχή! Με τον τρόπο του… “άρπα-κόλλα” ή του… “εμείς είμαστε η εξουσία, ό,τι θέλουμε κάνουμε”!

Με την λογική λοιπόν αυτή, ο πρόεδρος Ανδρέας Θεοδώρου δεν είχε καμία απάντηση στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης (Ανδρέας Μπαλόκας, Διονύσης Καμπιώτης), ακόμη και σε μέλος της συμπολίτευσης (Σπύρος Δάβρης) το οποίο ζήτησε σε άλλο θέμα  ενημέρωση, αυτό της διάθεσης 24.800 ευρώ για συντήρηση εφαρμογών λογισμικού.

Για την εν λόγω “συντήρηση” η διοίκηση επί προεδρίας Διονύση Καμπιώτη πλήρωνε 12.000 το χρόνο (1.000 το μήνα), τα οποία είχαν φανεί… πολλά στο δήμαρχο και πρώην πρόεδρο Θωμά Ρούσση, αλλά, επειδή ο καιρός περνά και όλα θέλουν να ξεχνιούνται, η σημερινή διοίκηση υπό τις εντολές του, καλείται να πληρώσει 24.800 ευρώ για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2017! Δηλαδή… πάνω από 8.000 το μήνα!!!

Και για να δει κάποιος πόσο επιπόλαια(;) χειρίζονται τα θέματα του δήμου οι έχοντες τη διοίκησή του, φτάνει να πούμε πως ενώ σήμερα ζητούσαν να ψηφιστεί η έγκριση για τις 24.800, το αίτημα για την ανάγκη της διάθεσης αυτής έγινε μόλις… σήμερα!!! Δηλαδή, μέρες μετά από την πρόσκληση που έστειλαν στα μέλη του λιμενικού ταμείου για την σημερινή συνεδρίαση! Τελικά το θέμα αυτό πήρε αναβολή!

Είναι βέβαια περιττό να πούμε, πως για την διάθεση αυτή των 24.800 ευρώ, δεν ακολουθήθηκε καμία από τις υποχρεωτικές ενέργειες! Αυτές ζήτησε η αντιπολίτευση και δεν τις είδε! Και αυτές απουσίαζαν, όπως και μία υπάλληλος του λιμενικού ταμείου που της… “χρέωσαν” την σύνταξη της αναμόρφωσης!

Για τυχόν απαντήσεις σε ερωτήματα των μελών του Δ.Σ. (το είχε ζητήσει ο Ανδρέας Μπαλόκας), παρουσίασαν υπεύθυνο της εταιρείας της ανάθεσης της “συντήτησης”, ο οποίος όμως δεν είχε καμία επίσημη εντολή μέχρι σήμερα για να έχει αυτό το δικαίωμα.

Το δεύτερο επίμαχο θέμα της σημερινής συνεδρίασης ήταν, η αφαίρεση από τον προϋπολογισμό του 2017 εφ’ άπαξ βοηθήματος 13.000 ευρώ σε δικαιούχο αποχωρήσαντα από την υπηρεσία υπάλληλο του λιμενικού ταμείου! Μία υποχρέωση η οποία κρατάει τώρα 2 χρόνια (υπήρχε από τον προϋπολογισμό του 2015)! Ο Διονύσης Καμπιώτης την αφαίρεση αυτή την χαρακτήρισε ως πράξη ανέντιμη, ανήθικη και προφανώς παράνομη!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν. (Να σημειώσουμε ότι η παρούσα υπάλληλος του λιμενικού ταμείου, εκτός τη γραμματιακή υποστήριξη που είναι μέσα στα καθήκοντά της, βιντεοσκοπούσε παράλληλα και τη συνεδρίαση!!! Θα είναι φαίνεται ένα… έξτρα καθήκον…)!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.