Επιτέλους τέλος με το «κομπολογάκι»-προσφορά της δημοτικής αρχής…

Νομίζω πως είναι η ώρα, όλοι αυτοί οι δημότες που ασχολούνται με το «κομπολογάκι»-προσφορά στον τόπο της δημοτικής αρχής (γιατί άλλη προσφορά δεν δείχνει να έχει), να της το γυρίσουν πίσω. «Δούρειοι ίπποι» στη σκέψη και την αγωνία όσων ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο τους, είναι ό,τι χειρότερο! Δηλαδή, τα «δώρα» της παραπληροφόρησης, της παρερμηνείας και διαστρέβλωσης της είδησης, της λάσπης και της απαξίωσης των αρχών. Αυτό δηλαδή που είναι το μέχρι σήμερα έργο των εντολέων τους!

Οι ανώνυμοι, που δεν είναι πλέον καθόλου ανώνυμοι, οφείλω να παραδεχθώ, θα έπαιζαν καλά το ρόλο τους για όσους οπαδούς της δημοτικής αρχής τους παρακολουθούν (γιατί η θεωρία λέει πως λάσπη… λάσπη… λάσπη κάτι μένει) , αν δεν εξέθεταν -σχεδόν σε κάθε κειμένό τους- την αποστολή τους και τους εργοδότες τους. Αυτό είναι και το μόνο τους κατόρθωμα και ένεκα της απραξίας σε δημιουργία και αναπτυξιακή πολιτική, η δημοτική αρχή τους βλέπει ως «σωτήρες» της!

Σε αυτούς λοιπόν τους «επώνυμους» λασπολόγους, που επιμένουν στην φαιδρή ανωνυμία γιατί είναι ολοφάνερο πως την προέβλεπε ο δημοτικός σχεδιασμός για παραπλάνηση των δημοτών, είναι μεγάλη αξία κάποιος επώνυμος δημότης να συμμετέχει στην αντικοινωνική αποστολή τους, δημιουργώντας μαζί τους διαλόγους και συντηρώντας τον σκοπό της αποστολής τους.

Και η αποστολή τους αυτή είναι η τιτάνια προσπάθεια να απαξιώσουν κάθε φωνή που δεν τους βολεύει πολιτικά, κάθε φωνή που ξεσκεπάζει δημοτικές δράσεις που δεν παίρνουν έπαινο! Όλοι αυτοί είναι εχθροί τους και ο στόχος της λάσπης τους! Και είναι αστείοι και ταυτόχρονα προκλητικοί, ιδιαίτερα σε μια περίοδο απόγνωσης και για τους δημοτες και για τον τόπο που δεν κάνει ένα βήμα μπροστά και παραμένει εγκλωβισμένος στην αδιαφάνεια και τα προσωπικά συμφέροντα.

Το προκλητικότερο χαρακτηριστικό της αποστολής αυτής είναι, η επίσημη έμμισθη λάσπη με ΦΕΚ μάλιστα, ως επικοινωνία του δημάρχου, την οποία πληρώνουν οι δημότες και η οποία πέφτει σωρηδόν και εναντίον των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων που προσπαθούν να είναι συνεπείς στην αποστολή τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.