Με μαζική συμμετοχή και 3 νέα μέλη η 23η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 23η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, στα γραφεία του Συλλόγου Ακρωτηρίου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, ο προσκεκλημένος της ΟΣΩ, Καθηγητής του Τμήματος Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαος Θωμαΐδης, ο οποίος ανέλυσε τις παραμέτρους του ερευνητικού προγράμματος πρόληψης και ελέγχου της λεκάνης του Ασωπού, ενώ στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των Αντιπροσώπων, σχετικά με το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα χημικών αναλύσεων, που εγκρίθηκε πρόσφατα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Στην διαδικασία συμμετείχαν και οι τρείς νέοι Σύλλογοι που προσχώρησαν Μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ’’Αμφιάραος – Αρχαία Γραία’’, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Νικολάου, τον Αντιπρόεδρο Παύλο Καπενή, τον Γραμματέα   Ηρακλή Ψάλτη και τον ιστορικό συγγραφέα Γιάννη Γκιγκάκη μέλος του, ο νεοσύστατος Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος του Νέου Συκαμίνου, με τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, την Γραμματέα Νίκη Κλαουδάτου, τον Α΄ Αντιπρόεδρο: Δημήτριο Τσιγκόπουλο, την Β΄ Αντιπρόεδρο Βασιλική Τσολακίδου, τον Ειδικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Μαντά, τον Ταμία Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου και την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Εμμανουέλλα Ζευγαρίδου και τέλος ο νεοσύστατος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος της Μαλακάσας ‘’ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ’’, με την Πρόεδρο Κική Φατσή, την Γραμματέα Ελένη Τρουπή, τον Λευτέρη Τσιώτα και τον Πρόεδρο της Μαλακάσας Βαγγέλη Γκουζούνη.

Στα γραφεία του Συλλόγου του Ακρωτηρίου παρευρέθηκαν και οι υπόλοιποι Πρόεδροι των Συλλόγων Μελών που απαρτίζουν την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού, καθώς και οι δεκάδες Αντιπρόσωποι των Μελών της, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχτηκε ο Παύλος Καπενής ενώ Γραμματέας της ο Ηρακλής Ψάλτης.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΟΣΩ Γιώργος Χρ. Παναγόπουλος, έκανε τον απολογισμό της διετίας και αναφέρθηκε σε όλες τις σημαντικές δράσεις και παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας, για τα έργα υποδομής, για την περιβαλλοντική ανάκτηση της λεκάνης του Ασωπού, την απαλλαγή των κατοίκων από τα διόδια, για τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό, τους Δασικούς Χάρτες, καθώς και για τις κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες της ΟΣΩ. Κλείνοντας τον απολογισμό του ο απερχόμενος Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο ΔΣ, απευθυνόμενος στους Αντιπροσώπους ανέφερε: ‘’να γνωρίζετε ότι η όλη προσπάθεια και τα όποια σημαντικά αποτελέσματα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, είναι αποτελέσματα της δικής σας συμπαράστασης, της δικής σας εμπιστοσύνης στο Όργανο αυτό’’.

Η Εφορευτική Επιτροπή, όπως αυτή ψηφίστηκε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης, αποτελείτο από την Πόπη Γιαμαρέλλου, τον Παντελή Γρηγοριάδη και τον Ελευθέριο Τσιώτα, η οποία μετά από καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ανακοίνωσε τα παρακάτω αποτελέσματα, κατά σειρά επιτυχίας. Ακολουθεί ο πίνακας με τα αποτελέσματα και την εκλογική σειρά του κάθε υποψήφιου, για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή:

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΜΑΤΟΥΛΑ, ΠΕΤΡΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ, ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ ΗΛΙΑΣ   ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΥΡΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΖΕΥΓΑΡΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΑΓΑΠΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΚΑΣΣΗ ΚΛΑΙΡΗ,   ΔΡΙΤΣΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

This entry was posted in Ενδιαφέρουν, Θέματα. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.