Απούσα η διοίκηση του δήμου στο κάλεσμα του Π.Σ. «Το Σάλεσι» για τα προβλήματα του Αυλώνα

Εκδήλωση για συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αυλώνας, διοργάνωσε το Σαββάτο που πέρασε (16-9-2017), ο πολιτιστικός σύλλογος «Το Σάλεσι» στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας. Αντικείμενο ήταν: α) Η ανάλυση, η μελέτη, η προώθηση και η υποβολή προτάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και β) Οι ανταλλαγές απόψεων για την στήριξη του Αυλώνα. Αξιοσημείωτο, το ότι δεν «τίμησε» την προσπάθεια αυτή κανείς από τη διοίκηση του δήμου, επιβεβαιώνοντας μάλλον με τον τρόπο αυτό, τον συμμετέχοντα Βασίλη Μυλωνά που είπε πως ο Αυλώνας θεωρείται από τη δημοτική αρχή… «πίσω αυλή του δήμου»!

Παρόντες ήταν, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νώντας Δημητρίου, Παναγιώτης Χασιώτης (αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων), Νίκος Τζεβελέκος, Γιώργος Παπαγιάννης και Άγγελος Χατζηιωάννου, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν. Επίσης μίλησαν, ο Βασίλης Μυλωνάς και ο Γιώργος Λέκκας. Τον συντονισμό της συζήτησης είχε η πρόεδρος κα Μαίρη Σαμπάνη.

Στα θέματα που τέθηκαν, σημαντική θέση πήρε το θέμα της δημιουργίας ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι που έχει και σοβαρό αντίκτυπο σε όλον το δήμο. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σαμπάνη,  μετά από παρέμβαση του Βασίλη Μυλωνά, δεσμεύτηκε να διοργανώσει ο Σύλλογος μια ημερίδα με το θέμα αυτό, ώστε να ενημερωθούν καλύτερα οι δημότες του Αυλώνα, οι οποίοι να σημειώσουμε, έχουν δώσει και παλαιότερα αγώνες για ίδιο πρόβλημα.

Σε νεώτερες αναρτήσεις μας θα δημοσιεύσουμε τις τοποθετήσεις των παραπάνω ομιλητών.

Ένα Πνευματικό Κέντρο, μόνο για πάρκιγκ μηχανημάτων καθαριότητας δεν κάνει! Εκτός και αν η αγορά αυτή ακουμπά τα όρια της τέχνης των άσκοπων επί της ουσίας προμηθειών. Τότε είναι και θέμα… μουσείου!

This entry was posted in Δημοτικά, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.