ΝΩΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δεν μας μένουν πλέον παρά πάλι αγώνες

Η τύχη του Ωρωπού έχει ξεφύγει πια από τα χέρια της σημερινής Δημοτικής Αρχής, με αποκλειστική ευθύνη της ίδιας. Το να προτείνει να γίνει ΧΥΤΥ στο χώρο του λατομείου Ντουμάνη και σήμερα να βλέπουμε πως η πρότασή της έγινε πραγματικότητα, μας δίνει την εικόνα, οι άνθρωποι που σήμερα διοικούν τον Ωρωπό να τον οδηγούν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Οι δύο αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ (Φορέα Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων Αττικής), ήταν οι καταδικαστικές και στερούν τη ζωή στην ανάπτυξη του Δήμου μας και ως εκ τούτου σηματοδοτούν ένα κατασκότεινο μέλλον για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή μας.

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί οι κύριοι που έχουν την τύχη του Δήμου μας, στους σχεδιασμούς τους δεν υπολόγισαν κανένα από τα υπάρχοντα βαρίδια που μας έχουν κάνει την πίσω αυλή της Αθήνας και για τα οποία έχουμε δώσει αγώνες (Ασωπός, Ζώνη προστασίας Πάρνηθας, διόδια κ.λ.π.) και βρέθηκαν εξαιρετικά πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν συμφέροντα αντίθετα με αυτά ολόκληρης της περιοχής.

Εάν θέλουμε να αλλάξουμε αυτήν την πορεία καταστροφής που μας χρέωσε η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν μας μένουν πλέον παρά πάλι αγώνες και αυτή τη φορά σε χρόνους που υπάρχει τεράστιος καθημερινός αγώνας για την επιβίωσή μας.

ΝΩΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

This entry was posted in Δημοτικά, Επιστολές. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.