Τελικά ο έλεγχος νομιμότητας δεν φοβίζει ! Πανικοβάλει !

Για ακόμη μια φορά , η δημοτική αρχή του κ. Ρούσση πανηγυρίζει (αγγίζοντας τα όρια της γραφικότητας) για την έγκριση του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου Σκ. Ωρωπού , αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παραταξή μας προσπαθεί να »παρακωλήσει» το ανύπαρκτο έργο της, διότι ζητάμε να γίνει έλεγχος νομιμότητας σε αποφάσεις της.

Μας εγκαλεί διότι ζητάμε το αυτονόητο !
Μας εγκαλεί διότι ζητάμε την νομιμότητα στις πράξεις της !
Αναφέρει επίσης στο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή του κ.Ρούσση , ότι δεν την φοβίζει ο έλεγχος , αλλά αντίθετα τον αναζητούν (όπως γράφουν. Ίσως να είναι μαζί με τους επιβλέποντες μηχανικούς των έργων των οποίων οι φάκελοι των μελετών βρίσκονται σε κλειδωμένα γραφεία) για να γίνουν καλύτεροι !
Εάν λοιπόν δεν σας φοβίζει ο έλεγχος και τα αποτελέσματα του, ενημερώστε τους δημότες του Ωρωπού, για το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που πρόσφατα σας κοινοποιήθηκε .
-Εάν και σε ποιούς Προέδρους του Λιμενικού Ταμείου καταλογίζει ευθύνες ;
  -Ζητάει από τον Γεν.Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να ασκήσει τις αρμοδιότητες του για πειθαρχικά παραπτώματα και σε ποιούς ;
– Αποστέλεται το πόρισμα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών ;
  -Έχετε ενημερωθεί για άλλους προγραμματισμένους ελέγχους στο Λιμενικό Ταμείο ;
Σταματήστε επιτέλους κύριοι της δημοτικής αρχής να προσπαθείτε να μεταφέρετε τις ευθύνες για την ανυπαρξία σας , την κακοδιαχείριση και την αναποτελεσματικότητά σας ,  σε αυτούς που ασκούν τα καθήκοντα τους στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και προσπαθείστε να είστε χρήσιμοι στον τόπο , αντί να ασχολείστε καθημερινά με ανούσια δελτία τύπου και πανηγυράκια !

Γιασημάκης Γιώργος

-Αρμυριώτης Γιώργος

-Δέδες Πέτρος

-Παπαγιάννης Γιώργος

-Ράπτης Σπύρος 

-Χατζηιωαννου Αγγελος

This entry was posted in Δημοτικά, Επιστολές. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.