Δημοτικό συμβούλιο με πυρ κατά ριπάς από τους δύο ανεξάρτητους συμβούλους προς το δήμαρχο

Πυρ κατά ριπάς στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο από τους δύο ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους εναντίον του δημάρχου Θωμά Ρούσση. Αιτία ήταν η απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος στη δεύτερη επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τη δημοτική του ομάδα, αυτή του Νίκου Τζεβελέκου (http://www.maximipoli.gr/?p=23536), την οποία διάβασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προς τους συμβούλους, Στέργιος Γκικάκης.

Πρώτος ο Ανδρέας Γαζβινιάν, προέτρεψε τον κύριο δήμαρχο να σταματήσει τα ψέματα! «Μιλάτε για αλήθεια κύριε δήμαρχε. Μιλήστε λίγο αληθινά! Για το όνομα του Θεού, ψέματα φτάνει πια…» είπε ο κ. Γαζβινιάν, για να συνεχίσει ο κ. Τζεβελέκος: «Κύριε Ρούσση πολιτικός νάνος είσαι μπροστά μου! Σε γνώρισα κοινοτάρχη Συκαμίνου και σε τράβηξα από το χέρι και σε έκανα δήμαρχο Ωρωπού! Παρέμεινες κοινοτάρχης Συκαμίνου όμως…»!

Κατά τα άλλα, αναπάντητο έμεινε το ερώτημα του Γιώργου Γιασημάκη σχετικά με την οριοθέτηση των τριών «πράσινων σημείων» μέσα στο δήμο. Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως δεν μπορούσε να του… απαντήσει! Για απάντηση τον παρέπεμψε σήμερα το πρωί! Αόριστη και η απάντηση στον Ανδρέα Γαζβινιάν για το τι έχει γίνει με το περιβόητο «σχέδιο» διαχείρισης των απορριμμάτων και το ΦΕΚ που έχει βγει και θάβει τον Ωρωπό!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.