«Σταματούν τα έργα στην Μαρμαρά για ένα μήνα…»

Το ΑΝΩΝΥΜΟ με «ΕΠΩΝΥΜΟ» δημοτικό site της ΛΑΣΠΗΣ ενημέρωσε, πως με απόφαση του δημάρχου σταματούν τα έργα στην Μαρμαρά για ένα μήνα, για να βοηθήσει τους επαγγελματίες. Λίγο καθυστερημένη η απόφαση και μετά την απόγνωση που τους πρόσφερε ο σχεδιασμός της δημοτικής του αρχής και μετά την ανάδειξη του θέματος από τον δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Χατζηιωάννου (http://www.maximipoli.gr/?p=23499)!

Και επειδή το έχουμε πει, πως το site αυτό δεν μας εκπλήσει με ό,τι γράφει προσπαθώντας να θολώσει την αλήθεια, δεν μπορούμε να μην αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω απόσπασμα των γραφομένων του: “Σε ερώτηση μας για την διαμόρφωση των βυθιζόμενων κάδων στην Μαρμαρά, και στο ενδεχόμενο εάν υπάρξει περεταίρω βελτίωση, η απαντήσεις απαγορεύεται να αποδοθούν”!!! (Το αποδίδουμε όπως ακριβώς είναι ορθογραφημένο). Και για να κλείσει ένα ακόμη παραλήρημα, γράφει (πάλι το αποδίδουμε όπως ακριβώς είναι ορθογραφημένο): …Ο καθένας ας κάνει την δουλεία του…”!!!

Κύριε έμμισθε σύμβουλε επικοινωνίας του δημάρχου, κύριε “Παρατηρητή”, πήρατε απαντήσεις που “απαγορεύεται να αποδοθούν”! Έχει και αυτό το… χάρισμα αυτή η δημοτική αρχή;;; Δεν το γνωρίζαμε… Μας το μάθατε! Πάντως, εμείς… “δουλεία” δεν κάνουμε… Εσείς σίγουρα! Εμάς μας αρκεί να γράφουμε μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ!

This entry was posted in Δημοτικά, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.