ΠΟΙΟΙ “λουφάζουν και κρύβονται επιμελώς” κύριε «έμμισθε»;

Ο ειδικός έμμισθος σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου, ούτε να πληρωνόταν από τους αντιπάλους των αφεντικών του με αυτά που γράφει. Δεν μας απασχολεί όμως εμάς το παραλήρημά του, γιατί αυτό μόνο μπορεί να κάνει, αυτό κάνει και γι’ αυτό πληρώνεται με χρήματα των δημοτών! Να τον χαίρονται τα αφεντικά του και να δέχονται και τις απαντήσεις μας.

Τελευταίο “μαργαριτάρι” του είναι αυτό που σε σημερινή του ανάρτηση με στόχο τον Ανδρέα Μπαλόκα που δεν “ακούει” τις «απειλές» του, η διαπίστωση που του κάνει: “Αγαπητέ ειδικέ αγορητή,εάν επιδιώκεις ηρωοποίηση,βγαίνοντας μπροστά την ώρα που όλοι οι συνοδοιπόροι σου λουφάζουν και κρύβονται επιμελώς ,με γεια σου και χαρά σου…”!

Μπορούμε να μεταφράσουμε τη “διαπίστωση” αυτή; Όχι! Γιατί ποτέ δεν είμαστε σε παραλήρημα και δεν το γνωρίζουμε το “άθλημα”! Οι συνοδοιπόροι του Ανδρέα Μπαλόκα ποιοι είναι; Μήπως είναι σύσσωμη σχεδόν η αντιπολίτευση που βλέπουν πως ο δήμος δεν “περπατάει” για τους δημότες του, παρά μόνο για ορισμένους “εκλεκτούς” της δημοτικής αρχής;

Τη διαπίστωση αυτή του έμμισθου συμβούλου επικοινωνίας του δημάρχου, τη διαβάζουν όλοι όσους “φωτογραφίζει” και φυσικά γελάνε! Το αν “λουφάζουν και κρύβονται επιμελώς” το γνωρίζουν οι ίδιοι και τα αφεντικά του έμμισθου συμβούλου.

Και επειδή πέρα από τα πανηγύρια, που είναι από τις απλούστερες επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης (βλέπε «άρτος και θεάματα») και τα παραληρήματα του “έμισθου”, υπάρχει και η άλλη εικόνα του δήμου και σε αυτήν ούτε αυτός αλλά ούτε και τα αφεντικά του μπορούν να απαντήσουν πολιτικά, εμείς απλώς την καταγράφουμε.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΠΟΙΟΙ “λουφάζουν και κρύβονται επιμελώς” κύριε «έμμισθε»;

  1. Ανώνυμος says:

    Κυριε Ξυλο ασε μας και εσυ καλοκαιριατικα , εχουμε και πανηγυρια να παμε .Ολο με τα σκουπιδια θα καταπιανομαστε .

  2. ΚΙΚΙ says:

    ΕΛΑΤΕ ΚΕ ΞΥΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΑΜΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΟΧΗ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΕΛΕΟΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.