Τοπικά Ιατρεία Ωρωπού: Η ΑΛΗΘΕΙΑ με δημοτικά δελτία τύπου δεν παραποιείται!

Για την λειτουργία των Τοπικών Ιατρείων στο νέο κτίριο επί της Λεωφ. Χαλκουτσίου, η δημοτική αρχή εξέδωσε δελτίο τύπου, στην προσπάθειά της που κάνει εδώ και κάμποσο καιρό να αντιστρέψει την αλήθεια και να εκμεταλλευτεί πολιτικά το μεγάλο αυτό έργο.

Επειδή λοιπόν για όλη τη διαδρομή του έργου αυτού έχουμε γράψει αρκετές φορές, σημειώνοντας πάντα την καθυστέρηση υλοποίησής του, η οποία δεν ήταν «αδικαιολόγητη λόγω γραφειοκρατίας» όπως αναφέρει το δημοτικό δελτίο τύπου, αλλά λόγω δημοτικών σκοπιμοτήτων, παραθέτουμε τα βίντεο από την συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό που είχε δώσει στις 12 Φεβρουαρίου 2017, ο υπεύθυνος των ιατρείων Γιώργος Γιασημάκης και με τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσίασε, καταγράφεται η πραγματική αλήθεια! (http://www.maximipoli.gr/?p=22310)

Αυτή φυσικά λίγη σχέση έχει με ένα άλλο σημείο του δημοτικού δελτίου, το οποίο λέει: “Ο Δήμος Ωρωπού, θα είναι επικεφαλής και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για την αναβάθμιση των δομών υγείας του δήμου μας. Το απέδειξε έμπρακτα, με την παραχώρηση του συγκεκριμένου κτιρίου ιδιοκτησίας του. Το κτίριο με προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση, ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε κατάλληλα με την ευγενική χορηγία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου”.

Η αλήθεια από τα παραπάνω είναι μόνο η “ευγενική χορηγία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου”. Η αλήθεια των υπολοίπων έχει σχέση με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στα βίντεο και για τα οποία δίνουμε την “άδεια” στον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του δήμου ή άλλως “παρατηρητή του Ωρωπού”, να τα χρησιμοποιήσει επαναλαμβάνοντας πως… «η αλήθεια είναι σαν το οινόπνευμα. Τσούζει αλλά κάνει καλό..»!!!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

5 Responses to Τοπικά Ιατρεία Ωρωπού: Η ΑΛΗΘΕΙΑ με δημοτικά δελτία τύπου δεν παραποιείται!

 1. Ανώνυμος says:

  Με ποια κριτηρια υπευθυνος ο κος Γιασημακης;

 2. Ανώνυμος says:

  re tin exi megali leme , ti den katalavenete?

 3. Ανώνυμος says:

  KAI OSO TA NIXTONI TOSO TA MEGALONI LEME ……….

 4. Θωμάς Καρράς says:

  Πάντως ο Γιασεμάκης έχει πτυχίο Οδοντιατρικής που στην χώρα μας είναι ισότιμο με αυτο του Ιατρού.
  Με ποιά κριτήρια είναι Δήμαρχος ένας αποτυχημένος υπαξιωματικός της Αεροπορίας
  και αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου ένας πετυχημένος καφετζής ?? και πολλά άλλα τέτοια όμορφα.
  Μόνο σε Δήμους καφενεία !!!! συμβαίνουν ανάλογες τοποθετήσεις

 5. Ανώνυμος says:

  Την γλωσσα ναι………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.