Περί πισωγυρισμάτων… περί «απάτης» και… διακοπή!

Η δημοσιοποίηση της αλήθειας και η κριτική στη δράση της ενοχλούν τα μέγιστα τη δημοτική αρχή! Ως αντίλογο δεν έχει παρά μόνο τη λάσπη και φυσικά την ΑΝΩΝΥΜΗ! Τη μάθαμε αυτήν την πρακτική της, δεν την παρακολουθούμε και δεν μας ακουμπά. Εμείς και ΟΝΟΜΑ έχουμε και γράφουμε με στοιχεία που δεν μπορούν να τα αλλοιώσουν οι «δημοτικοί» λασπολόγοι.

Επί της ουσίας τώρα, παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και προσέξτε ιδιαιτέρως τον διάλογο του Γιώργου Γιασημάκη με τον αντιδήμαρχο Κώστα Δέδε (7:50), ενδεικτικό του πως αλλάζουν οι αποφάσεις όταν υπάρξουν αντιδράσεις. Μιλάμε για δυο μελέτες κλειστών γηπέδων που συζητήθηκαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ύψους 565 χιλιάδων ευρώ, οι οποίες στην αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος χθες, έγιναν… 41 χιλιάδες!!!

Επίσης ακούστε την καταγγελία επί πολιτικής του Γιάννη Οικονομάκου για «απάτη του δημοσίου και κατάχρηση του χρήματος του δήμου Ωρωπού» (21:35) και δείτε τη διακοπή της συνεδρίασης.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

7 Responses to Περί πισωγυρισμάτων… περί «απάτης» και… διακοπή!

 1. Β.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

  565 = 41 Άμα ξέρεις γράμματα !!!!!…..

 2. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ says:

  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Κ. ΓΙΑΜΑΡΕΛΟ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ Κ.ΓΛΥΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ. ΩΡΑΙΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΡΑΙΑ Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ Κ.ΓΛΥΚΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ Κ.ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ. ΣΤΑ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ… ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ..ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?

 3. Ανώνυμος says:

  Παπάς εγίνεις Κώστα; Το ‘φερ’ η κατάρα.

  για υποκριτική υποβάθμιση μιας καλής προσωπικής εξέλιξης

 4. Ανώνυμος says:

  ο σωτηρχοσ ξαπλωμενοσ με ανοχτο πουκαμισο ετοιμοσ για νυχτα

 5. Ανώνυμος says:

  διπλα στον αρχιεπισκοπο δεδε οι δυο γλαστρεσ του καλαμου κιουσησ και φουρναρισα ανυπαρκτοι 3 χρονια τωρα στα συμβουλια τι κανουν ακριβωσ κανεισ δεν κσερει ο θεοδωρου ( δημαρχε τησ καρδιασ μασ ) ειναι μονο για γιελια ο φουκαρασ υδραυλικα το μεγαλο στελεχοσ του καλαμου ο βαθησ τι κανει ? ετοιμαζει τη σαρδελα ? τετοιοι πολιτικοι δεν εχουν ξαναπερασει απο τον καλαμο αγ μαρινα μου βαλτο το χερακι σου να πανε σπιτια τουσ δεν υποφερονται αλλο

 6. Ανώνυμος says:

  Ο Θίασος καλαμου σας παρουσιαζει το εργο ο αλη μπαμπα και οι 40 κλεφτες

 7. Σωτήρης Γλυκός says:

  Προς κύριον Μαρκοπουλιώτη
  Θα σας απαντούσα ευχαρίστως αν γνώριζα με ποιον ομιλώ.
  Μου είναι αδύνατον να απαντήσω σε άγνωστο . Βγήτε λοιπόν μπροστά με Όνομα και επίθετο και θα λάβετε την απάντηση. Το κρυφτούλι εμένα δεν μου ταιριάζει.
  ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΛΥΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.