Ο Θεός να βοηθήσει τον Ωρωπό!

Από τη χθεσινή συνεδρίαση (13-7-2017) του δημοτικού συμβουλίου.

Όποιος δημότης έχει την εντύπωση πως στο δήμο σήμερα υπάρχει δημοτικό συμβούλιο και λειτουργεί στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου προς το συμφέρον του τόπου και σύμφωνα με κάποιον κανονισμό, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει μια συνεδρίασή του. Ο δήμαρχος στο ρόλο του «προέδρου» του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα πετυχημένος, διότι έχει πετύχει το ανώτερο όργανο διοίκησης ενός δήμου να ακολουθεί με ευλάβια την «αρχή του ενός»! Ο λόγος έχει προσκυνηθεί, ο αντίλογος έχει απαξιωθεί, οι αποφάσεις ευνοούν κάθε είδους συμφέροντα και οι συνεδριάσεις τελικά είναι μια τυπική κουραστική διαδικασία. Σε όποιον δεν αρέσει μάλιστα αυτή η πραγματικότητα, δεν συμβιβάζεται με το «καθεστώς» που δυστυχώς διαφεντεύει τον τόπο και παρουσιάζει αντίδραση, είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει το «δημοτικό» μηχανισμό προσωπικής λάσπης, ο οποίος παρουσιάζεται κατά κύριο λόγο σαν «παρατηρητής» αλλά και με άλλα ανώνυμα-«ονόματα». Πάντα με κουκούλα, αλλά και πάντα… να μην παραλείπουν να αφήνουν τα διαπιστευτήριά τους, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο… να απαντούν σε θέματα που θα έπρεπε να απαντά η ίδια η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες της, όταν το ζητούν εκλεγμένοι δημότες ή μη. Ο Θεός να βοηθήσει τον Ωρωπό.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ο Θεός να βοηθήσει τον Ωρωπό!

  1. Β.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

    Συνήθως σε τέτοιου είδους »προδιαγραφές» βάζουν και το ύψος του/της ιδιοκτήτη/τριας, με επικρατέστερο το 1,68μ. και απόκλιση +,- μισό εκατοστό.

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    οτι και να λετε εσεις πρεπει να βοηθηση το κοριτσι ..του εχει προσφερει παρα πολλα……πως λεμε θα το αποκαταστηση. Αλλα μονο ηφωτογραφια λειπει στο τοιχο του ρουση. Ακου ενοικιο 100τ.μ 5.500 ευρω. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.