Ο δήμος διοικείται με… “ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ”;;; Το «σύστημα», δεν «τσουλάει» αλλιώς…;;;

Τι παθαίνει όποιος πηγαίνει στον πόλεμο με… νερομπίστολο; Δείχνει απλά… πόσο λίγος είναι για την αποστολή που του έχουν αναθέσει! Και καταλήγει να πυροβολεί τους εντολείς του!

Λοιπόν «κύριε» Παρατηρητή (ή προσφάτως Φουντουλάκη)… Φουντούκια για φτύσιμο οι «καυτές» ερωτήσεις σας, αλλά πρώτα ας πιάσουμε την ερώτησή σας: «Τι αποδεικνύει το ίδιο το Βίντεο…» που εμείς ανεβάσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας και γίνεται συζήτηση για τις απευθείας αναθέσεις. Αυτό κύριε Παρατηρητή απευθύνεται στους δημότες του Ωρωπού, που εμείς δεν τους θεωρούμε κουτούς όπως εσείς! Απευθυνόμαστε ΟΧΙ στους βολεμένους όπως εσείς και φυσικά δεν μας ακουμπά καμιά δική σας λάσπη όπου και αν έχετε εντολή να την ρίξετε! Γνωρίζουμε πως κάνετε τη… δουλειά σας! Αυτό μας αρκεί.

Ακριβώς τώρα επειδή ΔΕΝ σας οδηγούν καλά και ΔΕΝ το καταλαβαίνετε, από ΟΛΗ την απάντηση που μας δώσατε στο κείμενό σας με τον τίτλο που προαναφέραμε, πιστέψτε με, μόνο ΕΝΑ σημείο του έχει σημασία και μάλιστα τεράστια για τους δημότες του Ωρωπού, που παράλληλα σας ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ και ΟΛΑ όσα γράφετε! Είναι αυτό που λέτε, πως… το «σύστημα», δεν «τσουλάει» αλλιώς… ΕΣΕΙΣ το λέτε! Εδώ οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την “ειλικρίνειά” σας! Μάλιστα! Ο δήμος διοικείται με… “ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ”!!!

Να πάμε τώρα λίγο παρακάτω. Με τις ερωτήσεις… “φωτιά” που κάνατε!

Και πρώτα… γιατί τις κάνατε; Μήπως για να δώσετε στους εντολείς σας το άλλοθι… “το έκανε αυτός γιατί να μην το κάνω και εγώ”; Αν είναι δυνατόν να σκέφτεστε για τον Ωρωπό έτσι! Δυστυχώς όμως, όσοι περιποιείτε “λάσπη”… αυτό σκέπτεστε!!! Αλλά και πάλι, επειδή γράφετε αδιάβαστος και προσπαθείτε μετά μανίας το άσπρο να το κάνετε μαύρο… σας ξεφεύγει πως ο Γιώργος Γιασημάκης την περίοδο που αναφέρετε και ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ΔΕΝ μπορούσε να είναι σε καμία δημαρχιακή επιτροπή, την αντίστοιχη σήμερα οικονομική, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρεωθεί παρόμοιες αγορές! Αντιθέτως, επειδή και εσείς είσασταν μέλος της συγκεκριμένης δημοτικής ομάδας, δεν σας ρωτάμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε, αν είσασταν ΕΣΕΙΣ σε τέτοιες αποφάσεις!

Επίσης, κάνετε αναφορά στην άλλη σας ερώτηση για την εποχή της προεδρίας της κοινότητας Μαρκοπούλου επί Γιώργου Αρμυριώτη. Μήπως ξεχνάτε πως ο σημερινός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Γκικάκης, ήταν και αυτός κοινοτικός σύμβουλος με τον κ. Αρμυριώτη; Αλλά αστεία πράγματα… Η λάσπη να πέσει και ας υπάρξουν και παράλληλες απώλειες!

Φυσικά “κύριε” Παρατηρητή, εμείς ΔΕΝ ακολουθούμε τη δική σας λογική και ΔΕΝ καταλογίζουμε σε όλους όσους θέλησαν να βοηθήσουν τον τόπο, ιδιοτελή συμφέροντα. Υπήρξε και υπάρχει η μεγαλύτερη πλειοψηφία των εκλεγμένων, που ο μόνος στόχος της ήταν και είναι να βοηθήσει τον τόπο να πάει μπροστά, για τον ίδιο τον τόπο, για τις οικογένειές τους και για τα παιδιά τους. Και σήμερα ίσχύει αυτό και θα ισχύει πάντα.

Αλίμονο μόνο, αν οι άνθρωποι που πιστεύουν στην προσφορά με ανιδιοτέλεια και θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στον τόπο αυτό, ΔΕΝ αντιδρούν όταν μαθαίνουν σήμερα διά στόματός σας, πως… το «σύστημα», δεν «τσουλάει» αλλιώς…!!!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ο δήμος διοικείται με… “ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ”;;; Το «σύστημα», δεν «τσουλάει» αλλιώς…;;;

  1. Ανώνυμος says:

    ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ LIKE ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ FB ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;;;

  2. Ανώνυμος says:

    rota ton paratiriti

  3. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ says:

    ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΙΛΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.