ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ! Παράδειγμα «σκληρής» εργασίας για… ανάπτυξη στο δήμο Ωρωπού!

Γήπεδο Μαλακάσας! Παράδειγμα ανάπτυξης ως “ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ…» της δημοτικής αρχής.

Στις 16 του τρέχοντος μήνα γράφαμε για δυο μελέτες για κατασκευή κλειστών γυμναστηρίων σε Κάλαμο και Καπανδρίτι, που θα είναι βεβαίως πολύ θετικό να γίνουν, αλλά τα ερωτήματα για την έγκρισή τους από το δημοτικό συμβούλιο, έβαλαν σε… αμηχανία τη δημοτική αρχή!

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Κώστας Δέδες, δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήματα που έθεσε ο Γιώργος Γιασημάκης, ούτε φυσικά και ο δήμαρχος! Μιλούσαμε για δύο μελέτες ύψους πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ (560.000), χωρίς να… θυμούνται -εκτός από άλλα βασικά στοιχεία- ακόμη και το πόσα τετραγωνικά μέτρα θα είναι!

Ο κ. Δέδες, με την προσφιλή του μέθοδο μέσω φέισμπουκ, απάντησε και μίλησε για “θεωρίες συνομωσίας”, για “παραμύθια χωρίς δράκο”, για “αυτόκλητους σωτήρες” και συμπλήρωνε πως η αντιπολίτευση κάνει “ανελέητο κυνήγι για να μην πάει μπροστά αυτός ο τόπος”, ενώ το “ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» , ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ”!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κάνουν δηλαδή… για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Μαλακάσας! Ένα γήπεδο στολίδι, μέσα σε απόλυτο φυσικό κάλος, που θα το ζήλευαν πολλές περιοχές και το πληρώνουν ακριβά άλλες τόσες για να τους παρέχει υπηρεσίες (π.χ. αθλητικές)… ΜΟΥΜΙΟποιείται από την εγκατάλειψη!!! Ό,ΤΙ μπορεί να δώσει πνοή στην όμορφη και πανελλαδικά γνωστή Κοινότητα… καταστρέφεται!

Η Μαλακάσα, δεν συμπεριλαμβάνεται φαίνεται στις… “εργασιακές” ασχολίες της δημοτικής αρχής! Η σημερινή πραγματικότητα με τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, είναι περισσότερο από εύγλωττη! Ευτυχώς γι’ αυτήν που υπάρχει και το Τοπικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος Βαγγέλης Γκουζούνης που τρέχουν και κάνουν ό,τι μπορούν.

Τελικά μπορεί η ανάπτυξη αυτή να είναι και θέμα… κλήρωσης για την σειρά προτεραιότητας, όπως άλλωστε ήταν και το κλείσιμο των λακουβών, που η “τύχη” χαμογέλασε στα… αναμενόμενα (ΠΙΝΑΚΑΣ).

Το γήπεδο της Μαλακάσας, εκτός από την εγκατάλειψη που βιώνει, έχει λεηλατηθεί! Έχει κλαπεί όλος ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός του και περίπου 3 χιλιάδες μέτρα καλώδια!

Αυτή… ήταν η είσοδος του γηπέδου…

Για τον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, η ανάπτυξη έχει… φίδια!

…Συνέχεια.

Δεν θα ήταν άσχημο να φύτευαν… πατάτες!

Ηλεκτρολογικός πίνακας λεηλατημένος!!!

Μετά από την πολύ… εργασία… για ένα ντουζάκι!

Συνέχεια με τον προαύλιο χώρο…

Και άλλη λεηλασία. Τέσσερις κολώνες φωτισμού… τέσσερα άδεια κουτιά!

Στο βάθος η Πάρνηθα. Το φυσικό κάλος απέναντι στην εγκατάλειψη…

Μια τρύπα για όλα…

Και αυτό… ΑΔΕΙΟ!

Ποια η διαφορά του μέσα με το έξω;

Βομβαρδισμένο…

Κλειδωμένο 5Χ5 όταν έπρεπε να είναι ανοιχτό!

Εγκατάλειψη και στο γήπεδο μπάσκετ της Μαλακάσας… Ούτε καν διχτάκια…

Και αυτό κλειδωμένο…

Σε λίγο καιρό αυτό θα… πέσει! Ήδη το έχουν ληστέψει μέσα!

Και τα καθίσματα κάποια στιγμή θέλησαν να πάρουν για γήπεδο άλλης κοινότητας..!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

One Response to ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ! Παράδειγμα «σκληρής» εργασίας για… ανάπτυξη στο δήμο Ωρωπού!

  1. Ανώνυμος says:

    Η Δημοτικη Αρχη πρεπει να ντρεπεται.Αυτο ειναι καταντια.Καλα τα πανηγυρια αλλα συντηρηστε λιγο και οτι βρηκατε ετοιμο.Το γηπεδο του χωριου του ετσι ειναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.