Κυριακή 7 Μαϊου τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Σκάλα Ωρωπού

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαϊου στις 7 το απόγευμα, η δημοτική αρχή ενημέρωσε με προσκλήσεις… κατ’ επιλογή, πως θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Σκάλα Ωρωπού, απέναντι από το κέντρο «Ατλαντίς». Εγκαίνια που «κυοφόρησαν» περίπου… 9 μήνες! Στο αναιτιολόγητο αυτό μακρύ διάστημα, το πλήρες ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με δαπάνη του κ. Θανάση Μαρτίνου, αλλά αφύλακτο με ευθύνη της δημοτικής αρχής, κτίριο, δυστυχώς, έβαλε νερά!!! Μούσκεψαν τοίχοι (φωτο), έπιπλα, στρώματα κ.ά.! Υπάρχουν επίσης αδιασταύρωτες πληροφορίες, ότι… «αναζητούνται» παραδομένα σε ανθρώπους της δημοτικής αρχής ιατρικά μηχανήματα χιλιάδων ευρώ! Θα «βρεθούν» όμως και μαζί με κάποιο φρεσκάρισμα από τις ζημιές, θα γίνουν τα εγκαίνια και θα δείξει η δημοτική αρχή… πως όλα τα φύλαγε άριστα!

Να θυμήσουμε πως το κτίριο, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου στις 29 του περασμένου Νοεμβρίου, παραχωρήθηκε για χρήση στο Υπουργείο Υγείας το οποίο θα στεγάσει τα ιατρεία του ΠΕΔΥ- Μονάδα Υγείας Ωρωπού (πρώην Μονάδα ΙΚΑ).

This entry was posted in Δημοτικά, Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

3 Responses to Κυριακή 7 Μαϊου τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Σκάλα Ωρωπού

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥΣΚΕΨΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 2. Ανώνυμος says:

  Εγκαίνια κύριοι, κάνεις σε μια ιατρική μονάδα όταν την έχεις εξοπλίσει με τον αναγκαίο τουλάχιστον εξοπλισμό, έχεις φροντίσει να έχει κάποιους ιατρούς, βοηθητικό προσωπικό και οι χώροι της να είναι στοιχειωδώς επισκέψιμοι.
  Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η φιλοσοφία σας και τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας. Τόσους φωστήρες ειδικούς συμβούλους που έχετε πάρει δεν σας είπε κάποιος ότι δεν εγκαινιάζεις ένα ξερό κτήριο; Τι θα δείξετε στον κόσμο, άδειους χώρους με πόρτες, παράθυρα, τουαλέτες, φωτιστικά, διακόπτες και κουρτίνες;
  Α!… ξέχασα και air conditions που « μάλλον » τα έκλεψαν κάποιοι.
  Μήπως… λέω μήπως… θέλετε να πάει για άλλη μια φορά η μπάλα στην εξέδρα, τώρα που καίει το « ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Χ.Υ.Τ.Υ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ » για να ρίξετε στάχτη στα μάτια των Πολιτών που έχουν την ατυχία να τους διοικείτε;
  ΕΓΚΑΙΝΙΑ!!!!!! Μητροπολίτες, Ιερείς, Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Σύλλογοι και ένας πλουσιότατος μπουφές από την ΚΕΔΩ και το ΝΠΔΔ για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και εσείς να καμαρώνετε σαν γύφτικα σκερπάνια σα να μην έχει συμβεί τίποτα στο Δήμο τους τελευταίους μήνες που τον έχετε φέρει στη χειρότερη κατάσταση με τις ενέργειές σας. Βοήθειά μας !!!!!!!!!

 3. Κωνσταντίνος Π. Μπάρδης says:

  Δυστυχώς, με το σχόλιο του ανώνυμου blogger, παραπάνω, στις 2 Μαΐου 2017 (23:42), θα συμφωνήσω. Δεν υιοθετώ βέβαια τους χαρακτηρισμούς του στον επίλογο του σχολίου του (γύφτικα σκεπάρνια-χειρότερη κατάσταση του Δήμου-κλπ), αλλά στο κύριο θέμα, έχουμε πλήρη σύμπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.